Senaste inläggen

Av Elin - 2 april 2009 16:48

Har en nyhet på Youtube. Som vanligt inte den bästa kvallen, men wtf.


over and out

ANNONS
Av Elin - 2 april 2009 13:56

Jag måste bara få berätta vad den galna katten gör nu. Hon har på nåt sätt lyckas få tag på en tops, som jag förövrigt har på högsta hyllan i mitt badrumsskåp, och springer omkring och leker med den. Hon är som en jävla skottspole och springer galet omkring och jagar den över hela lägenheten. Sen kommer hon upp i sängen och sätter sig bredvid mig med topsen i munnen och vill att jag ska slänga iväg den. Och så repeteras allt detta om och om och om igen. Haha! Hon är förjävla söt.


over and out

ANNONS
Av Elin - 2 april 2009 13:18

I förmiddags hade vi rushdag och utvecklingssamtal. Vi brainstormade och fick ihop ganska många nya företag som vi ska ringa angående Communicaren. Dessutom fick vi en och en gå och prata med våra assisterande projektledare om hur det går för oss. Det kändes bra att få prata lite om hur det känns osv. Det börjar dra ihop sig till konferens nu. Det är ca 6 veckor kvar. Det börjar pirra lite i  magen, men samtidigt känns det lite panikartat. Vi har inte lyckats få ihop så mycket pengar än, så vi måste ligga i nu.


Här i huset är det då aldrig lugnt. När jag kom hem för en timme sen ungefär så borrade en av mina grannar i väggen. I BETONG. Det låter ju så himla mysigt. Nu är det en annan granne som sjunger för fulla muggar. Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på film och äta Ben & Jerrys. :D Borde egentligen läsa i kurslitteraturen, men det blir ett senare problem.


Dagens låt: Shinedown - Devour

over and out

Av Elin - 1 april 2009 23:29

Det vart lite drygt en timmes promenad. Redan då var jag helt slut i ben och fötter. När jag kom hem var det bara att trycka i sig nån mat och dra sig bort till Kårhuset där jag dansade cha cha med tre tjejer till. I 2,5 timme. Så nu tänker jag inte använda mina ben och fötter något mer idag, utan nu ska jag lägga mig i sängen och slå på en film och sen sova. I morgon mellan 9 och 12 är det rushdag på skolan och sen ska jag försöka hitta åt nån som jag kan intervjua inför uppgiften vi har. Den ska vara klar och inlämnad klockan 12 på tisdag. :S Jag är verkligen inte alls motiverad. Det känns inte som att jag är ett dugg motiverad för något just nu. Bara att få åka hem till Kramfors och äta och ta det lugnt med min äldsta bror/bröder. Vet inte om båda kommer åka hem eller om det bara är Christoffer som kommer. Nä, nu är det god natt!


over and out

Av Elin - 1 april 2009 16:53

Idag har jag då varit på skolan och suttit i möten i stort sett hela dagen. Nu har jag varit hemma en timme ungefär, och ska nu gå ut på en promenad. Precis när jag skulle gå utanför dörren så insåg jag att batterierna i min iPod var helt slut, så det var bara att plugga in den i datorn en stund. Kan inte gå utan min musik. Så nu sitter jag här, klädd för en promenad med skorna på till och med och väntar på att iPoden ska laddas lite. Ska gå upp runt Sidsjön, och sen ska jag gå direkt ner på stan för att handla mat på Hemköp. Det blir snabba ryck, för om typ 3 timmar ska jag vara på Kåren och dansa. Jag kommer vara helt död när jag kommer hem ikväll. Men jag kommer känna mig så duktig! Nu väntar Sidsjön på mig! 


http://www.communicare2009.se


Dagens låt: Nickelback - I'd come for you

over and out

Av Elin - 30 mars 2009 15:25

Då är man sjuk då. Jävla väder! Jag trotsade kylan och drog på mig vårjackan tidigt, och jag antar det är därför jag ligger hemma i soffan och mår kässt. Emmelie tror jag har feber, och det tror jag med. Har ont i hela kroppen dessutom. Det är avslutning för dansen ikväll. Jag ska dit, men min kropp kommer aldrig orka dansa nåt. Ska ta mig lite värktabletter och orka fixa mig nå käk. Ska åka iväg om två timmar.


Dagens låt: Nickelback - Something in your mouth

over and out

Av Elin - 29 mars 2009 12:02

Vaknade vid 11 och vad väldigt bakis, men insåg snabbt att detta var dagen som jag väntat på nästan lika länge som Hardcore Superstars spelning. Klassfesten. Vi vart lite sena iväg, men när vi kom dit så var det inte speciellt bra drag, men det tog inte lång tid innan folk kom igång. ;) Det var massa roliga lekar, massa öl och snacks. Vid halv 11 gick jag, Emmelie, Sofie, Kalle och Palle till Stadshuset för att se Petter. Det var lite folk inne där då, så vi fick sätta oss vid en bord och suga på en flaska Miller. Till slut kom allt folk, men jag vart bara tröttare och tröttare. Såg en liten stund av Petter, sen traskade jag, Emmelie och Palle till Subban och köpte käk och tog sedan en taxi hem till mig. Helvete vad sliten jag är idag. Skulle nästan vilja överdosera värktabletter och ha en lång massage. Jag är inte direkt bakis, men kroppen värker. Jag vill lägga mig under täcket och aldrig kliva upp. Idag ska jag iaf se Aristocats. Sådetså!


over and out

Av Elin - 29 mars 2009 11:55

Direkt efter begravningen åkte jag med Björn och Emmelie tillbaka till Sundsvall. Hardcore Superstar på Aveny var på tapeten denna kväll. Jag var inte direkt pepp när vi var på väg ner, men jag vet att det inte blir bättre av att bara sitta hemma och deppa. Och det var nog det bästaste val jag gjorde. Det var den bästa spelningen med dom jag nånsin varit på. Det går inte att beskriva den känslan som jag får när jag står där längst fram och grabbarna kommer in på scenen och alla ljublar. Wow... Det var precis vad jag behövde. Känna ren lycka efter en dag fylld av sorg.


Vid stängsdags tog jag, Emmelie, Björn och Isak en taxi hem till mig, och där spyddes det lite, men jag somnade så fort jag lade huvudet på kudden. Det var alltså inte jag som spydde. 


over and out

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se