Alla inlägg under april 2009

Av Elin - 5 april 2009 13:35

Sicken lördag. Jag ska nog ta det lite lungt ett par helger framöver. Min kropp pallar inte så mycket mer. I alla fall så började det på Borgmästaren hos Mika där alla grabbarna fanns samlade. Jocke, Niemi, Sjöstedt, Ola, Niskanen, Björn, Isak, Grimsen, Johan, Wickholm, Fäldt, Mika å sen jag och Emmelie of course. Mycket bärs och rock n roll. Sen drog vi vidare till Kåren för grabbarnas spelning. Dom ägde såklart, men det är ju inget ovanligt. Fuck on! Banden som spelade efter var helt okej, hörde dock inte mycket av Ragdolls. Efter lite för mycket öl och en flashning för mycket drog jag och Emmelie hemöver. Ganska lyckad kväll. Roligt tema också. :D


Idag blir det bakis-chill som alltid. Måste orka mig in på stan och lämna tillbaka filmerna också. Plöh...


Dagens låt: Miranda Lambert - More like her

over and out

Av Elin - 4 april 2009 09:44

Shit vad roligt det var! :D Vi  började med att samlas klockan 6 på polishuset för en sista träning, käk och prep och sen vid 10 åkte vi upp till Sidsjön där festivalen var. Efter en ganska lång väntetid var det dags för vår tur att uppträda. Jag trodde jag skulle dö av nervositet, men när vi väl körde igång gick det hur bra som helst.


Sen var det ju dags för mig att prova på salsa. Det var så himla roligt! Esse trodde mig inte när jag sa att jag aldrig dansat salsa förut. Men jag är väldigt lättlärd och jag hade ju tittat när alla dansade i ungefär en timme så det var inga problem. Jag ville aldrig gå hem. Men till slut gick vi vid halv 3 ungefär. 


Jag sov som en kratta inatt. Jag vaknade hela tiden och katten var på mig hela tiden. Så fem timmars sömn fick jag. Snart måste jag gå in på stan och handla på bolaget och lämna tillbaka alla filmer som jag och Emmelie hyrde i söndags. Fast jag har verkligen ingen ork för det. Men men... Jag uppdaterar senare.


Dagens låt: The used - Blue and yellow

over and out

Av Elin - 3 april 2009 12:12

Just nu sitter jag och lyssnar på Kelly Osbourne på Youtube. Jag har till och med beställt hennes platta för 10 spänn från Ginza. Det är en platta som jag bara måste ha, för jag har många minnen från den tiden då jag lyssnade på henne. Så den är helt klart värd en plats i min skivsamling.


over and out

Av Elin - 3 april 2009 09:49

Denna dagen består av städning, plugg, en runda på stan och slutligen dans. Städningen är väldigt viktig för jag kan inte bo såhär som jag gör nu. Så det är nr 1. Sen så har vi ju en intervju uppgift. Den ska jag skriva idag om jag får tillbaka svaren från Linn på Wenderfalck. Annars måste jag läsa kurslitteraturen. Kan inte ligga efter såhär. I eftermiddag ska jag även ringa ett par företag till och även göra lite research. Rundan på stan innebär att jag måste gå och handla. Är nästan helt slut på kattmat och kattstackarn kan inte svälta. Fast jag önskar nästan hon kunde göra det så hon inte har lika mycket energi som hon har nu. Gud vad jag önskar att jag hade en filmkamera ibland.



Ikväll är det då det som jag väntat på länge nu. Latinoweekend. Jag och tre tjejer till har lärt oss en formationskoreografi i cha cha som Victor satt ihop som vi ska visa upp för folket på festivalen. Vi får se hur det går. Jag vill dit och testa på att dansa salsa. Esse har lovat att han ska lära mig. ;) 


Men nu ska jag städa undan och se om jag kan hitta några kläder inför ikväll. Jag uppdaterar senare!


Dagens låt: Paramore - Misery business

over and out

Av Elin - 2 april 2009 16:48

Har en nyhet på Youtube. Som vanligt inte den bästa kvallen, men wtf.


over and out

Av Elin - 2 april 2009 13:56

Jag måste bara få berätta vad den galna katten gör nu. Hon har på nåt sätt lyckas få tag på en tops, som jag förövrigt har på högsta hyllan i mitt badrumsskåp, och springer omkring och leker med den. Hon är som en jävla skottspole och springer galet omkring och jagar den över hela lägenheten. Sen kommer hon upp i sängen och sätter sig bredvid mig med topsen i munnen och vill att jag ska slänga iväg den. Och så repeteras allt detta om och om och om igen. Haha! Hon är förjävla söt.


over and out

Av Elin - 2 april 2009 13:18

I förmiddags hade vi rushdag och utvecklingssamtal. Vi brainstormade och fick ihop ganska många nya företag som vi ska ringa angående Communicaren. Dessutom fick vi en och en gå och prata med våra assisterande projektledare om hur det går för oss. Det kändes bra att få prata lite om hur det känns osv. Det börjar dra ihop sig till konferens nu. Det är ca 6 veckor kvar. Det börjar pirra lite i  magen, men samtidigt känns det lite panikartat. Vi har inte lyckats få ihop så mycket pengar än, så vi måste ligga i nu.


Här i huset är det då aldrig lugnt. När jag kom hem för en timme sen ungefär så borrade en av mina grannar i väggen. I BETONG. Det låter ju så himla mysigt. Nu är det en annan granne som sjunger för fulla muggar. Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på film och äta Ben & Jerrys. :D Borde egentligen läsa i kurslitteraturen, men det blir ett senare problem.


Dagens låt: Shinedown - Devour

over and out

Av Elin - 1 april 2009 23:29

Det vart lite drygt en timmes promenad. Redan då var jag helt slut i ben och fötter. När jag kom hem var det bara att trycka i sig nån mat och dra sig bort till Kårhuset där jag dansade cha cha med tre tjejer till. I 2,5 timme. Så nu tänker jag inte använda mina ben och fötter något mer idag, utan nu ska jag lägga mig i sängen och slå på en film och sen sova. I morgon mellan 9 och 12 är det rushdag på skolan och sen ska jag försöka hitta åt nån som jag kan intervjua inför uppgiften vi har. Den ska vara klar och inlämnad klockan 12 på tisdag. :S Jag är verkligen inte alls motiverad. Det känns inte som att jag är ett dugg motiverad för något just nu. Bara att få åka hem till Kramfors och äta och ta det lugnt med min äldsta bror/bröder. Vet inte om båda kommer åka hem eller om det bara är Christoffer som kommer. Nä, nu är det god natt!


over and out

Skapa flashcards