Alla inlägg under april 2009

Av Elin - 19 april 2009 16:26

Jag vet inte vart jag ska börja riktigt. Fredagkvällen var helt jävla oslagbar. Jag hade så jävla roligt med tjejerna. Det måste vi absolut göra om!


Igår så hade ju Habbe och Nicke fest hos dom, och det kom en hel del folk. Några av mina bloggkollegor var där och även några Kramfors-tjejer. Det vart några Tequila Sunrise, lite öl och whiskey. Jag mår som jag förtjänar idag vill jag lova. Jag, Christoffer och Krantz gick ner en sväng på Gladan, men det var inte nåt direkt drag där inte. Det var 11 pers inne där. Så vi gick tillbaka till Habbe och Nicke och satt där och snackade. Vid 3 bestämde sig Christoffer och jag att knyta oss. Jag lyckades även tappa en lins då jag på något vänster lyckades få in en dragkedja från en jacka i ögat (?!). Jag måste även säga att Christoffer var lite väl elak mot Nisse när han skulle märka sitt revir. :P Vilket triangeldrama det vart. Det är roligt när grabbarna slåss om en. ;)


Idag skulle alla åka till Birsta, så jag fick åka bil hem. Det var riktigt skönt. Nu vankas käk, sen ska jag lägga mig i sängen och dö lite. Måste få återhämta mig ordentligt från den här helgen.  Men tack till alla involverade för att ni gav mig en sjukt rolig helg!


Dagens låt: The Weepies - The world spins madly on

over and out



Av Elin - 18 april 2009 14:41

Nu är jag hemma hos mammsen. Hon vart lite rädd när jag öppnade dörren, eftersom att hon visste att den var låst. Men hon vart glad att jag kom. :) Christoffer är på stan med grabbarna och käkar "frukost" så jag passade på att gå bort till mamma. Får se om han dyker upp här snart eller om jag ska gå dit sen.


Jag måste ju även säga grattis till Lena som fyller 21 idag. Grattis gumman! Vi firade ju henne förra helgen, så tro inte att jag är en dålig kompis som inte uppvaktar henne! Ska även säga grattis till Danne, Jesper och Lina. Det är många födelsedagsbarn idag. 


Och sen måste jag avsluta med att säga att jag saknar Emmelie. Det har nu gått en vecka sen hon åkte till Frankrike. En vecka utan att jag pratat med henne. När hon kommer hem på måndag kommer det nog bli ett ganska långt samtal, eftersom att hon har missat en jäääävla massa medans hon varit borta och jag vill ju höra om hennes vistelse i Taize. :)


Nu ska jag sätta mig i soffan med mamma och äta Plopp och kolla på Cityakuten.


Dagens låt: Imogen Heap - Hide and seek

over and out

Av Elin - 18 april 2009 02:51

Vilken sjukt rolig kväll! Kan säga att det spårade ur lite från min sida när jag drog upp byxbenen och tröjan och började med lite moves från Stampa me Leroy. :P Jag skrattade så jag höll på att dö. Jag fick ingen luft, och det var jag inte ensam om. Kan säga att jag kommer få ångest när jag ser dom där filmerna sen.


I morgon drar jag till Kramfors. Det är fest på Viktoriagatan i huset Christoffer bor. Det ska bli riktigt roligt! Men då ska jag fan inte bli lika full som jag vart ikväll. Huvva... Jag uppdaterar i morgon när jag är framme hos Christoffer. Jag ska även gå och överraska mamma. ^^ God natt people!


Dagens låt tar jag när jag är i Kramfors eftersom att den här dagen knappt hunnit börja. Måste sova på saken. 


over and out

Av Elin - 17 april 2009 16:38

Tänkte bara slänga ihop ett snabbt inlägg. Jag håller nu på att baka en kladdkaka till middagen som är på G på våningen ovanför. Det ska ätas ost och skinkpaj, kladdkaka och chips med guacamole. Och drickas massa vin! :D Väldigt skön fredag. I morgon förmiddag åker jag upp till Kramfors, så jag ber till gud att jag inte kommer vara bakis för då blir det jobbigt att åka buss. :P Det ska bli nice med lite mer fest, även fast jag inte har någon alkohol. Nu måste jag fortsätta med bakningen.


Dagens låt: Pink - It's all your fault

over and out

Av Elin - 16 april 2009 20:49

Denna dag börjad med att jag sov lite för länge, som vanligt. Fast jag hann faktiskt i tid till mötet med Magnus på Kåren. Vi gick omkring och kollade hur allt såg ut och vad som fanns där så vi har någon slags koll inför banketten. Efter det gick vi hem och käkade lunch, sen vart det rushringande hos Sofie och sen en film. Halv 5 infann sig både jag och Sofie m. fl. på skolan för att deltaga i Artifex möte. Både jag och Sofie var jättetrötta och allmänt less, så det slutade i vanlig ordning med flum och kvävda skratt. Ibland är det faktiskt roligt att vara i skolan.


Efter Artifex möte åkte jag, Sofie och Ida och handlade på Coop ute i Birsta där jag till och med tecknade ett nytt abonnemang. Sweet det! Dessvärre får jag ett nytt nummer IGEN. Men men... Vi hann även med en snabb sväng in på Systemet. I morgon väntar gomiddag och lite vin med Sofie och Ida, och kanske Lina dyker upp också. 


Sen vad som riktigt händer på lördag återstår att se. Men den kommer inte spenderas här i Sundsvall som det verkar nu. ;)


Dagens låt: Coldplay - Yellow

over and out


P.S Jag tycker det är diskriminering faktiskt. D.S

Av Elin - 15 april 2009 15:40

Jag tycker det är roligt att det som skrivs på min blogg tas på fullaste allvar. Det börjar nästan trappas upp till ett bloggkrig á la Blondinbella vs Katrin Zytomierska. Jag har inget emot dom kära brobyggarna, men jag tror att jag kom åt en känslig nerv eller något. Bara så ni vet grabbar, så har Sandra ABSOLUT INGET med detta att göra. Den information jag har fått kommer genom egna iakttagelser, någon liten fågel och även att jag lagt ihop 1 + 1 i vissa fall. Dessutom är det ganska svagt av er om ni kommer med en så kallad "motattack" och att den handlar enbart om Christoffer. Det var jag som skrev inlägget och ingen annan. Så ska ni attackera någon så är det mig. Jag väntar ivrigt på att se vad som komma skall. ;) PUSS på er!


over and out

Av Elin - 14 april 2009 21:48

Det "bråkas" visst lite om mig ute på ön, och jag är väldigt smickrad Nisse. Prova att ta kontakt med tjejen i fråga IRL så kanske din jakt går bättre. Andra kan hinna före. ;)


Sen det här med att ni gottar er i Christoffers fiskelycka... Varför inte gotta er i Söders fiskelycka som verkar komma varje helg? Eller är det bara så att han är på alla och alla på han utan att han verkligen lyckas med något?  Och ni andra kanske borde hitta er något också så ni kan snacka om er själva istället för andra. Jag har ingen direkt koll på Christiansson och Granberg, men Nisse försöker i alla fall. Det ska du ha cred för Nisse. Ni kommer säkert få napp på krogen här nere, för här finns det inga andra blivande brandmän. Repliken om att du är brandman är ganska uttjatad i Kramfors, dags att testa nya jaktmarker.


Som jag sa till Söder och även Hurtig i lördags på Kramm så måste ni vara snälla för att bli bjudna på fest hos mig i Storstan. Datum är inte spikat än, men det blir någon helg efter bidraget kommit då jag nu är pank som en kyrkråtta. Ni är självfallet välkomna, med eller utan bihang, om ni fortfarande känner att ni vill komma ner. Kan dock inte erbjuda så många sovplatser för de som hade tänkt sova kvar. Jag är snäll egentligen, men jag kände också för att jävlas lite. ;) Har nog aldrig varit såhär elak nånsin haha! Puss på er grabbar!


over and out


Av Elin - 14 april 2009 17:45

Nu har jag landat. Ska ta nåt snabbt att äta och sen köra igång med uppackning och städning. Har varit uppe hos Sofie en sväng och surrat lite. Det var så roligt att träffa henne igen. Var ju tvungen att berätta om min vistelse hemma i Kramfors. Det har ju hänt en del intressanta saker. Folket på Sandö tyckte det var himla roligt iaf. Det är kul att man kan ge dom något att prata om. :P


Det blir kanske lite salsa ikväll också. Om Esse har tid att komma förbi. Skulle vara förjävla roligt, och det är ju lite träning samtidigt. Jag orkar inte gå utanför dörren idag, så lite hemmaträning skulle vara perfekt. Nej, nu kurrar magen något fruktansvärt. Makaroner och köttbullar kanske?


over and out

Ovido - Quiz & Flashcards