Alla inlägg under april 2009

Av Elin - 26 april 2009 17:37

I fredags var jag i skolan på förmiddagen med resten av tjejerna i min grupp och planerade lite inför banketten, och så fort vi var klara där vid lunchtid åkte jag, Lina, Ida och Sofie ut till Birsta och shoppade lite. Men jag var jätteduktig och snål! Det är jag inte i normala fall. Jag handlade bara lite småsaker. Allt som allt spenderade jag inte mer än 300 kr i Birsta City. Åkte och handlade mat på Willys till kvällens grillning. Jag och Lina köpte lax som vi skulle grilla, dessvärre fastnade den på grillen. Så det vart mer laxmos än laxfiléer. Men gott var det! I början var vi ca 10 tjejer som grillade, men till slut var vi nog uppe i 40 pers, på vår sida gården. På andra sidan satt det nästan lika många. Vi satt ute i det underbara vädret ungefär fram tills midnatt, och sen drog vi på O'learys. Jag hade verkligen jätteroligt den kvällen!


Igår kom Christoffer aka Brunte Bob hit. Vi myste, kollade på film och umgicks med tjejerna. På kvällen satt jag, Christoffer, Lina och Sofie ute och drack lite rödvin och spelade Med andra ord. En helt perfekt lördagkväll. Det var en jävla massa folk ute och grillade och festade även denna kväll. 


Idag har vi inte gjort så himla mycket. Köpte frukost på Hydro och la oss ute på en filt med de andra ute i solen. Vi började kolla på Zack and Miri make a porno på eftermiddagen, men vi slocknade, både jag och Brunte Bob. Nu har han åkt tillbaka till Kramfors och jag ska fixa mig nå käk och sen dra över till Ida. Ikväll blir det tidig kväll, ska vara på skolan från 9 i morgon och fram tills klockan 3 om jag inte minns fel. Plöh...


Dagens låt: Patty Griffin - Rain

over and out

Av Elin - 23 april 2009 21:39

Min äldsta storebror är rolig ibland. Han frågade mig vem Christoffer var, för han blir så himla förvirrad och att han nu får kallas Bill, eller Bob. Haha! Det är ju så att min bror också heter Christoffer. Sen vet jag inte om jag ska ta det som en pik eller något att storebror länkade sig själv som Arbetsförmedlingen i kommentaren. Kära storebror, vill du veta mer om Bob så får du väl ringa din lillasyster och uppdatera dig lite. :P


Idag har vi i klassen varit på SCA Ortviken för ett studiebesök. Det var riktigt intressant faktiskt. Lite drygt dock när informationschefen snackade alldeles för mycket om koncernen. Det vart roligt när vi fick gå en rundtur i fabriken. Det är riktigt coolt att se de monsterstora pappersmaskinerna. Hela klassen såg ut som ett gäng kycklingar eftersom att vi var tvungna att ha på oss gula reflexvästar och gula hjälmar, på grund av säkerhetsskäl. Efteråt var jag helt slut i kropp och hjärna efter all information och allt springande runt den stora fabriken. Så nu ska jag faktiskt lägga mig i sängen och glo på någon serie eller något innan jag ska sova. I morgon har jag skola på förmiddagen, sen på eftermiddagen ska jag, Sofie, Ida och Lina åka ut till Birsta och handla lite inför kvällen. Det ska bli så himla roligt! Jag slänger ihop något inlägg i morgon innan festligheterna drar igång.


Dagens låt: Europe - Rock the night

over and out

Av Elin - 22 april 2009 23:59

Nu har jag kommit hem från kvällen med Convivium. Vi har svullat i Sofies äppelpaj, mina muffins, Elins, Linas, Micheles och Sofias bullar, Jessicas rulltårta, Fridas choklad och Camillas chips. Det har varit mycket trevligt. Vi drack även lite alkohol och sjöng Singstar. Nu är jag helt slut och ska sova. I morgon ska vi ringa som tokar och dra in lite mer pengar. Fick besked idag om att Favoris dragit in 40 000 till. Duktigt! Jag har inte lika mycket ångest över budgeten nu, men man känner sig helt klart mer peppad på att dra in mer pengar. Även fast deadlinen är på tisdag så är hoppet inte ute. Så i morgon kör vi hårt!


I morgon efter lunch ska vi på studiebesök hos en av våra huvudsponsorer, SCA. Vi ska få en rundtur på deras fabrik ute i Ortviken av självaste informationschefen. Det ska bli intressant. Jag vill bara att den här veckan ska gå fort så det blir helg nångång. Då får jag umgås mer med tjejerna och Christoffer. Det ska bli så himla mysigt! Grillning och fest står på schemat för fredagen, och resten av helgen består av mys med Christoffer. Ska även plugga som en tok på söndag och alla andra dagar innan tentan. Det börjar dra ihop sig nu. Jag vill bara att det ska bli sommarlov nångång! SWEDEN ROCK HERE I COME!!!


over and out

Av Elin - 22 april 2009 10:43

Idag var jag upp med tuppen! Kvart i sju var klev jag upp. Vart ändå lite smått stressigt, skulle nämligen vara på skolan klockan åtta för att gå på ett möte. Nu är mötet avklarat och jag sitter på skolan och rushar. Jag hoppas verkligen att jag får något Ja idag.


Efter lunch så är det stormöte i cirka tre timmar, vilket kan vara lite drygt om det inte sägs något vettigt. Efter skolan ska jag baka muffins och äta lite mat, sen ska vi i Convivium (min projektgrupp på skolan) träffas hos Sofie och svulla sötsaker och dricka lite alkohol. Det ska bli mycket trevligt! Nu ska jag ta fingrarna ur röven och ringa några samtal.


Dagens låt: Soulja boy - Kiss me thru the phone

over and out

Av Elin - 21 april 2009 21:42

Nu har jag suttit och renskrivit protokollet från vårt gruppmöte vi hade tidigare idag, och även sammanställt frågor vi ska skicka till Tobias Persson och Magnus på Kårhuset. Nu ska jag läsa igenom Programpunktsuppgiften som Elin och Michele skrev klart i eftermiddags och skulle även behöva börja plugga på tentan men det kommer jag nog inte hinna med ikväll. Jag behöver diska och städa med. Jag har bokat tvättid på lördagkväll mellan 23 och 02, för jag MÅSTE verkligen tvätta, och det fanns inga andra tider som passade mig. Känner inte för att tvätta mellan 05 och 08 på lördag morgon. Då har man ju precis hunnit lägga sig i sängen efter utgången på O'learys.


Eftersom att Christoffer inte kommer ner förrän på lördag, om han kommer ner alls, så passar jag på att vara med på en tjejkväll här i huset på fredag. Grillning och utgång. Har inte varit ute på krogen här i stan på ett tag känns det som, så det är dags nu. Sen måste jag ta det lugnt, eftersom att jag måste lägga undan 2000 spänn så jag har till helgen i Sthlm i slutet på maj. Så jag kommer inte ha mycket pengar att röra mig på i maj heller. Men jag får ju belöning i och med att vi åker till Sthlm. Det ska bli så himla skönt! Det är nästan så jag måste leva på vatten och bröd, för jag vill verkligen köpa löshåret innan Communicare. Det kostar bara 450 spänn, så det är ju inte jättedyrt. Just det! Jag får ju lite lön också. :D Jag kanske klarar mig trots allt.


Nu får veckan gå fort så jag får parta lite med brudarna och sen mysa lite. :)


over and out

Av Elin - 21 april 2009 08:26

Det är helt otroligt att jag kliver upp två timmar innan skolan börjar. Jag var jättetrött igår vid 9, så jag gick och la mig före 10 faktiskt. Fast jag pratade med Christoffer i telefon ett tag så jag somnade inte på en gång.


Nu ska jag äta frukost i lugn och ro och läsa lite mejl och såna saker. Behöver inte vara på skolan förrän 10 idag. Då ska det ringas företag. Den här veckan måste vi få några Ja. Jag drömde inatt att det var dags för Communicare, men den hölls på Invito här i stan. Jag drömmer mycket oroväckande saker nu förtiden. Till exempel att min Sweden Rock Festivalbiljett blir stulen. DET får inte hända. 


Efter lunch idag har vi gruppmöte, och sen ska jag gå in till Kåren om Magnus är där. Jag behöver kolla lite med han om DJ-utrustning. Nä, nu är det dags för frukost!


Dagens låt: Patty Griffin - Rain

over and out

Av Elin - 20 april 2009 13:18

Fan vad bloggen klatrar. Jaja... Nu sitter jag på skolan och jobbar lite. Har nog aldrig omvärldsbevakat så mycket under en och samma dag. Förhoppningsvis blir det inte så himla lång dag här, för när jag slutar ska jag, Sofie och Lina sitta ute i solen och gotta oss lite. Dumle och Sotis ska få leka ute lite grann. Ikväll måste jag plugga, har nämligen tenta i Grafisk design och profil nästa vecka. Jag hoppas att den går bra. Vi har även fått tillbaka två gruppuppgifter den senaste veckan. Riskmatrisen fick vi A på och Brandbooken fick vi B på. Jag är mycket nöjd! Nu ska jag jobba på så jag får gå hem nångång.


Dagens låt: 36 crazyfists - The heart and the shape

over and out

Av Elin - 19 april 2009 22:46

Jag älskar verkligen Filip och Fredrik. Den här gången tog de sig lite vatten över huvudet dock. Det var inte alls lika bra som deras tidigare program, men det var ganska roligt ändå. Jag tycker de har en bra idé med programmet, så jag hoppas att dom lyckas strukturera upp det lite. Det bästa var ändå när de började snacka om Kramfors. Hur nu Jonas Gardell vet hur Kramforsmänniskor beter sig är en fråga. Det bästa som nånsin sagts i TVs historia måste ändå vara när de kallade en av killarna som trashade bilen för "Kramforsfyllo". Right on! Nu väntar sängen på mig. Ska upp tidigt för att vara på skolan klockan 9 och jobba lite. God natt!


over and out

Ovido - Quiz & Flashcards