Alla inlägg under mars 2009

Av Elin - 12 mars 2009 15:07

Dagen började med en så kallad rushdag mellan 9-12. Vi fick lite information av våra projektledare innan vi skulle börja. Jag hann dock inte ringa några idag. Jag gjorde research på företagen jag ska ringa till och om själva Communicare. Ulrika var duktig idag och sålde in ett företag. Något lokalt från Hudiksvall. Så cred till henne! På måndag ska vi ha en till rushdag, så vi hinner sälja in så många som möjligt, så fort som möjligt. Ju tidigare desto bättre. Jag hoppas jag kommer ha framgång med mina kontaktpersoner. Jag får koppla på min charm. :P


Efter rushdagen hade vi en snabb lunch, sen handledning med Anna Sara om Brandbooken. Vi gick snabbt igenom det som vi hållit på med den senaste veckan, och sen drog vi iväg på föreläsning med Claes från Prime M2. Han föreläste om PR i lågkonjunkturen. Det var intressant. Sen berättade han om ett case de gjorde för Halebops kampanj Mess is more. Det är intressant att höra hur de tänkte när de gjorde kampanjen. Den är relativt ny, så jag hade inte sett den IRL än. Men nu vet jag iaf hur dom tänkte. :) Ska nog söka praktikplats där också nästa år. 


Resten av dagen går nog ut på att plugga, städa och kolla på film. Kanske tar en promenad i det här underbara vädret. Det återstår att se :)


Dagens låt: Miranda Lambert - More like her

over and out

Av Elin - 11 mars 2009 21:13

Igår gick jag och la mig klockan 10 och somnade snabbt som ögat. Vaknade tidigt i morse så jag hade god tid på mig att käka och göra mig i ordning. Dagen började med en sjukt tråkig säljkurs. Satt där mest och ville sova. När den var slut var det bara att gå hem och käka lunch. Hade två timmars lunch idag, så jag hann gå upp till Sofie ett tag och börja kolla på en film också. Väl tillbaka på skolan vid 2 hade vi stormöte. Det var också lite drygt. Lite föreläsning, lite information och sen mötet. Efter skolan tog jag en timmes promenad, och sen in på stan och hämta ut kurslitteraturen. Jag har det jag gör nu kan jag ju säga. Ska lägga mig i sängen nu och läsa lite i Effektivt projektarbete. Känns som att jag borde avverka den först.


I morgon har vi rushdag på förmiddagen, men andra ord ska vi ringa runt till möjliga samarbetspartners och sälja in Communicare. Men jag tror att de tre timmarna vi har på förmiddagen kommer gå åt till att skriva säljmanus och få en massa information vad vi ska säga osv. Lite nervös är jag inför säljgrejjen, men det går säkert bra. 


Efter en kort lunch har vi handledning med Anna Sara om brandbooken, och sen klockan 1 är det föreläsning om Prime PR. Det ska bli väldigt intressant. Får se om jag känner att jag har tid att gå. Det skulle vara roligt, eftersom att jag missade förra föreläsningen. Sen på kvällen ska jag försöka få med mig Lina och Ida på Bodyattack på Helex. Måste ju utnyttja de två gratis veckorna så mycket som möjligt nu. :D 


Nu är det sängdags!


Dagens låt: Hinder - Loaded and alone

over and out

Av Elin - 10 mars 2009 18:36

Det var så sjukt skönt att träna. Jag är slut i alla muskler i hela kroppen och kommer ha träningsvärk i morgon. :D Nu ska jag lätt hålla igång träningen. Efter middag och kattdejt blir det nog en kvällsprommis med Sofie och Kalle. :)  Nu måste jag ta en dusch och fixa käk.


over and out

Av Elin - 10 mars 2009 16:04

Nu ni! Nu ska ni få höra! Elin Persson ska snart gå och träna. Träna!?!?! Jodå. Jag ska följa med Lina och Sofie till Helex och vara med på ett konditionspass i aerobics och ett corepass. Jag kommer vara helt död efteråt. Har ju liksom inte tränat på flera år. Jag är jättenervös. Men det ska bli roligt. :) Jag uppdaterar sen hur det gick.


Dagens låt: Nickelback - Something in your mouth

over and out

Av Elin - 9 mars 2009 07:50

Jag är sjukt trött denna morgon och ska sitta på skolan hela dagen. Först fyra timmars jobb med riskmatris och brandbook, sen lite drygt en timmes lunch och sen två timmars säljkurs. Efter skolan måste jag sätta mig och skriva lite i projektdagboken och researcha mer om föreläsarna och om programmet inför Communicare. Man måste vara pålästa om det man ska sälja in hos olika företag. Måste även spåna lite på företag som kan vara möjliga samarbetspartners. Sen lär väl kurslitteraturen dyka upp vilken dag som helst nu, så då ska man ju läsa dom också. SUCK!


Dagens låt: Hinder - Last kiss goodbye

over and out

Av Elin - 8 mars 2009 23:48

NU VILL JAG SOVA!

over and out

Av Elin - 8 mars 2009 09:55

Nu är jag ganska utvilad. Sitter och käkar en macka medans jag bloggar. Ska snart duscha och göra mig i ordning. Börjar jobba om en timme och måste in på stan och köpa refillkort till mobilen innan dess.


Det vart aldrig nån utgång för mig igår. Jag somnade på soffan, och när Emmelie ringde vid 12 så hade jag fortfarande på mig jobbkläderna och såg förjävlig ut, så jag bestämde mig för att gå upp och lägga mig i sängen istället. 


Min mamma är bäst btw. Jag kommer ha flera påsar med mig hem med diverse mat och så. Jag kommer nog överleva den här månaden också. :P 


Dagens låt: Nickelback - Gotta be somebody

over and out

Av Elin - 7 mars 2009 10:02

Igår när jag kom till Kramfors mötte jag upp Fia. Vi åkte hem till henne och surrade och sen kom även Sandra. Då fikade vi värsta gofikat och surrade och skrattade. Just like old times. :) Vid halv 6 körde Fia mig hem till Kramfors där middag väntade med mamma och sen drog jag, mamma och Emmelie på bio. Vi såg Män som hatar kvinnor. Satan vad bra den var! Shit! Den hade sina roliga stunder, men den var ändå jättespännande och skrämde livet ur mig ett par gånger. Den var absoult sevärd!


Efter bion drog jag och Emmelie till Lena där hon och Palle redan har suttit och druckit ett tag. Vi korkade upp en vinare vi med och dansade runt lite. Ett samtal med darling senare, åkte vi upp till Bruket men då även med Kim-Tino och hans kompisar som sällskap. Sprit och akustisk gitarr stod på schemat innan vi drog ner på byn. Ganska lite folk, men ändå roligt att träffa dom som man inte träffat på ett tag. Vart även en sväng på Glajjan innan vi begav oss hem. 


Om 20 minuter börjar jag jobba, så det är dags för mig att göra mig i ordning. Jobbar till ca 8 ikväll, och sen blir det nog hemgång. Jag är rusktigt trött idag, och jag är inte alls pepp på att gå ut. Har dessutom lite research och förarbete att göra. Lika bra att jag gör det ikväll. Jag tror inte det kommer bli så mycket roligare ikväll, och jag vill ändå inte dricka nå alkohol. Men men... Vi får väl se.


Dagens låt: Nickelback - Something in your mouth

over and out

Ovido - Quiz & Flashcards