Alla inlägg under mars 2009

Av Elin - 15 mars 2009 21:19

Nu börjar hon bli gammal. Hela 21 år. Känn ångesten komma gumman. ;) Congrats! PUSS


over and out

Av Elin - 15 mars 2009 10:36

Jag och Fia gick in till stan och tog en fika, sen gick vi i lite affärer och kom på den briljanta idén att gå på en picnic. Dessvärre hann klockan bli så mycket så vi ska nog ta picnicen idag istället. Vi (läs Fia) lagade lasagne och bjöd Fias kusin Moa och hennes kompis Gabbi på käk. Sen kom även Niklas och Sabina. Vi satt och snackade och hade det trevligt till klockan 1 eller nåt sånt. Då gick Moa, Gabbi och Sabina och kvar var bara jag, Fia och Niklas. Vid fyra i morse vaknade jag i en tom, tyst, svart lägenhet. Jag slocknade till ordentligt på sängen, och märkte tydligen inte när Fia och Niklas gick. Då gick jag och la mig ordentligt, vaknade sedan vid halv 9 i morse. Jag klev upp och fixade mig några mackor och kollade på Nalle Puh som gick på tvåan. Nu har jag duschat och städat undan och ska nu ta tag i disken. Sen ska jag bara slappa. Får se när Fislisa dyker upp. Have a nice day!


Dagens låt: Quiet Riot - Metal health

over and out

Av Elin - 14 mars 2009 12:09

Igår vid halv 9 kom Fia hit. Vi gjorde oss i ordning och mötte upp Niklas och traskade sen in till stan. Vi hamnade på Daltons där det var ett jävla dra på 50 taggarna. Karaoke är populärt. :P Det vart några bärs och sen joinade Niklas kompis Josef också. Till slut fick de mig att sjunga en låt på karaoken, och sen gick vi därifrån. Tanken var att vi skulle gå in på Oscars, men det vart inte så.Vi gick till Niklas på efterfest istället. Han skulle vänta plattor för oss, men det var nå fel på tekniken så det sket sig. Sen kom även Thompi och vid 4 gick vi hem och la oss och sov. Nu är jag faktiskt lite smått bakis, även fast jag bara drack några bärs. Ska snart gå in med Fia och Niklas och ta en fika, det blir nice. :) Sen vad som händer ikväll får vi se. Jag har ingen aning.


Dagens låt: Joan Jett - I love rock n roll

over and out

Av Elin - 13 mars 2009 19:04

Idag fick jag papper från sjukhuset. Den 26e kommer jag vara bosatt där typ hela dagen. Skitkul liksom... Får se om jag åker hem mellan provtagningarna eller om jag ska vara kvar där uppe och passa på att plugga. Känns inte som att jag kommer få nån ro hemma att göra det. Iof så lär jag inte finna någon ro på ett sjukhus heller. Annars får jag åka till skolan. Fan, jag är inte alls pepp...


over and out

Av Elin - 13 mars 2009 17:59

Nu har jag städat, duschat, ätit middag och nu sitter jag här. I min blåa morgonrock i fleece. Ska väl snart orka mig upp ur soffan och göra mig i ordning lite. Fia kommer hit en sväng senare ikväll, och sen drar vi iväg till Daltons och tar en öl eller två och sjunger lite karaoke. Det ska bli trevligt. :)


I morgon blir det nog en sväng på stan, och sen får jag se vad som händer. Har inget planerat direkt. Nej, nu ska jag gå och slänga på mig ett ansikte. Ciao!


over and out

Av Elin - 13 mars 2009 09:07

Det första jag gör när jag vaknar är att kollar min mejl på intranätet, och där hittar jag en länk till Jerry Silfwers blogg Doktor Spinn. Han ska hålla workshop på Communicare i år, och här får vi lite extra publicitet. Han beskriver Communicare som Sveriges enda riktiga PR-mässa. 


http://www.doktorspinn.se/2009/03/12/communicare/


Så tack för det Jerry! :) Nu ska jag fixa mig frukost och sen blir det fortsättning med städningen.


Dagens låt: All Ends - Apologize

over and out

Av Elin - 12 mars 2009 22:35

Måste bara dela med mig av ett klipp som min äldsta storebror Christoffer skickade länk till igår. You just got to love Peter Griffin!


over and out

Av Elin - 12 mars 2009 19:35

Eftersom att lägenheten har hunnit gro igen under senaste tiden med tuffa studier, så är det dags för en storstädning. Får även besök av Fia i morgon, så då måste jag ju städa undan. Vill inte att hon ska få detta som första intryck av min alldeles egna lägenhet. :P Förresten så är det inte alls lika lätt att rengöra kaklet i duschen som jag trodde. Träningsvärk i morgon, jajjemän!


Vad roligt att jag kan inspirera andra som bloggar! Fast jag lär väl inte ha inspirerat nån annan än Nisse, men det duger gott och väl för mig! :D Jag känner mig lite smart/duktig/rolig/inspirerande nu. Tack Nisse! :)


over and out

Skapa flashcards