Alla inlägg under februari 2009

Av Elin - 19 februari 2009 13:23

Hayley är fan min stora idol. Hon är nästan ett år yngre än mig och har redan släppt två plattor och det verkar vara en till på gång. Hon har en talang som ingen annan och jag är mäkta avundsjuk. Jag blir glad och pepp av deras låtar, och jag önskar verkligen att jag kunde sjunga lika bra som henne.


Dagens låt: Paramore - Misery Business (acoustic)

over and out

Av Elin - 18 februari 2009 18:17

Till helgen ska jag åka ut till min farfar och hans fru Birgitta och hälsa på. :D Jag saknar dom jättemycket, och nu när jag har en helledig helg utan några som helst planer så tänkte jag att det skulle vara mysigt att åka ut till Matfors. Farfar kommer och hämtar mig på lördag eftermiddag, och det lär ju bli en massa mat och fika och hittan och dittan. Ska även sova över där tills på söndag. En riktig myshelg med andra ord. Har inte träffat dom på några år. Sist var nog när jag gick i tvåan på gymnasiet. Det ska bli så mysigt. :)


over and out

Av Elin - 18 februari 2009 15:22

And I'm staring down the barrell of a .45
Swimming through the ashes of another life
No real reason to accept the way things have changed
Staring down the barrell of a .45

Av Elin - 18 februari 2009 12:22

Jag fick ett D på typografitentan. Ett D!?!?! Jag var helt säker på att jag skulle få ett B eller iaf ett C, men icke... Man blir ju extremt peppad av att man knappt klarar nåt som man verkligen kan. Eller inte... Karina är tydligen jättehård. Men men... Får hoppas att examinationen av in trycksak i morgon går bra.


over and out

Av Elin - 18 februari 2009 11:04

Idag är man då ledig. Halva klassen har examination av trycksaken idag, och halva klassen i morgon. Och jag ska inte dit förrän i morgon. Jag vaknade för sisådär en kvart sen, och fick lite panik över att jag sovit för länge. Nu måste jag kliva upp ur sängen och ta mig en dusch och komma igång med städning och plugg. Det vart nämligen inte mycket städat igår...


Så fort Sofie har vaknat till liv ska vi gå på skolan och hämta ut Typografi tentan också. Jag har väldigt höga förväntningar. Det återstår att se vilket betyg jag får. Nej, nu måste jag sätta igång här!


Dagens låt: Shinedown - .45

over and out

Av Elin - 17 februari 2009 14:52

Av Elin - 17 februari 2009 13:17

Har fortfarande inte orkat städa nåt. Iof är klockan bara 20 över 1 än så länge. Men snart har jag Australia nedladdad, så då ska jag lätt kolla på den. Kanske sova en stund också. I morgon ska jag fan ta tag i plugget. Vill inte köra på denna tentan igen.


Jag ringde till sjukhuset också och ombokade min tid, eftersom att jag skriver tentan just när jag har tid hos min läkare. Kärringen som svarade vart sur för att jag ville boka om tiden, igen. Men va fan... Jag kan inte rå för att jag har tenta samtidigt. Herregud...


Btw, snart finns det nyheter på Youtube.


over and out

Av Elin - 17 februari 2009 09:02

Nu har man då vaknat till liv. Ska strax kliva upp ur sängen och klä på mig och dra till skolan. Måste fixa det sista med trycksaken och lämna in den. Sen ska jag hem och låsa in mig i min lägenhet och sitta här resten av veckan. Kanske storstäda också om jag känner för det. Ska ladda hem en massa bra filmer och ligga under täcket hela tiden. Och kanske plugga lite inför tentan på fredag. Nu ska jag ringa till sjukhuset.


over and out

Ovido - Quiz & Flashcards