Alla inlägg under januari 2009

Av Elin - 18 januari 2009 11:31

Jag kan inte säga annat än fy faaaaaan vad jävla roligt jag hade! Helt klockren kväll med underbart sällskap. Jag saknade Emmelie dock... Konstigt nog så är jag ritkigt pigg idag. Det trodde jag inte med tanke på hur full jag var när vi gick hemifrån mig. Men jag drack ju som tur var inget mer på krogen. Bara ett par klunkar öl liksom, men inget mer. Okej, lite whiskey drack jag också. Fan asså... Men gud så roligt jag hade! Även fast en rullstolsbunden körde över min fot. Inte ens det störde mig igår. Jag var i mitt esse. Nu ska jag klä på mig och snart dra iväg ett tag. ;) Skriver mer sen.


Dagens låt: Lady Gaga - Poker face

over and out

Av Elin - 16 januari 2009 00:00

Ja men grattis till mig själv på 21-års dagen!


Så mycket pluggar jag, att jag har tid att skriva ett egoistiskt blogginlägg. :P Ska nog lägga mig i sängen nu och läsa lite.


Dagens låt: Ja må hon leva

over and out

Av Elin - 15 januari 2009 13:41

Han bor tyvärr inte i Sundsvall. Han är från Hornstull i Stockholm. Han har myspace. www.myspace.com/isakstrand . Där kan man till och med boka honom! Kanske ska kolla hur mycket han tar i betalt. Då kan man ju överväga att boka han för en kväll där han får spela och sjunga för mig. :P Så ligger det till. Han sökte ju till Idol 2008. Det finns klipp på youtube från hans audition. Just so you know.


Nu ska jag klä på mig och gå och handla. Måste verkligen. Har inget att äta hemma typ. Dessutom måste jag få nåt gjort idag. Har suttit vid datorn alldeles för länge för mitt eget bästa. Sov dessutom alldeles för länge idag med. Så det blir till att stänga av datorn när jag kommer tillbaka.


Dagens låt: Isak Strand - My hero (Foo fighters cover)

over and out

Av Elin - 14 januari 2009 19:39

Min manliga vän Björn la upp den här i sin blogg, och jag måste göra detsamma för att dela med mig den med mina vänner där hemma och till dom som läser min blogg men inte Björns. Jag var kär i karln som sjunger. Mitt hjärta brast. LYSSNA!!!!

Av Elin - 14 januari 2009 18:13

Jag har märkt att det är hemskt lite bilder i min blogg nuförtiden. Så här kommer lite random bilder från höjdpunkterna under året 2008.


Bild 1: Jag saknar sommaren! Kolla vad "brun" jag var

Bild 2: En full och lost Kari och en full jag på Pipes i Umeå

Bild 3: En bild från Aftonbladet (?!) från Gatufesten. Jag saknar dom där grabbarna

Bild 4: Kari, Emmelie och jag

Bild 5: Hahaha fan vad roligt vi hade på gatufesten!

Av Elin - 13 januari 2009 10:37

Nyvaken. Laddar hem nya OTH,GG och BBT. Ska käka lite mannagrynsgröt medans jag tittar på dom. :D Idag består hela dagen av plugg. Och antagligen en hel del dans ikväll.


Jag har beställt en födelsedagspresent till mig själv. Nämligen boken nedan. :D


Dagens låt: Pink - It's all your fault

over and out

Av Elin - 12 januari 2009 21:04

Jag hade skrivit ett fint litet inlägg om det avklarade seminariet, min pluggfria kväll och om mina muffisar som jag precis tagit ur ugnen. Men då snodde Victor mitt internet, så allt försvann. Orkar inte skriva om allt. Nu ska jag gå ner till Victor och bjuda han, Sofie, Kalle och kanske Louise på mina muffisar. Victor ska få höra ett och annat också vill jag lova. :P


Och vad fan tänkte jag senast jag var på Ikea? När jag ska ta ut mina muffisar så kommer jag ju på att jag har inte några grytlappar. Måste fan införskaffa sådana, nu när jag äntligen har ugn i lägenheten. Idag fick en handduk från badrummet leka grytlapp. Det gick bra.


Det laddas inför helgen...


Dagens låt: Kobojsarna - Jag vet du vill ha mig

over and out

Av Elin - 11 januari 2009 12:43

Igår kom jag tillbaka till Sundsvall. Så himla skönt. Var hemma strax efter fyra, och då upptäckte jag att jag fått en avi. Mina tishor har kommit! :D Städade undan lite här och sen tog jag avin och gick bort till OKQ8 borta vid bion där paketet låg och väntade. Hade min iPod i öronen hela tiden och gick i min egna värld. Det var skönt att röra på sig. När jag hämtat ut paketet och var på väg tillbaka mötte jag Fippe och Danne. Jag vart lite smått chockad. Hade ju inte förväntat mig att träffa på dom där. De skulle visst på bio. Så fort jag kom innanför dörren slet jag upp paketet och provade tröjorna. Och dom är så jävla snygga! Jag har dessvärre lite problem med kameran, men om ni har tur så får jag till några bilder på dom så ni får se. AWSOME!!!


Gårdagkvällen spenderades med lite diverse saker. Lite plugg, lite sång och gitarrspel med mera. Louise kom hem igår också. Skönt att ha nån tillbaka. Jag hade ställt väckaren på halv 10 i morse så jag kunde komma upp tidigt och börja plugga. Snoozade till 10 och sen drog jag mig lite extra. Sen ringde det på dörren. Där stod Louise. Det var en jävla tur att hon kom, annars hade jag nog blivit kvar i sängen några timmar till. Vi surrade ett bra tag, sen drog jag på mig lite kläder och gick vi in på stan för att handla lite käk. Nu sitter jag och äter frukost, och snart blir det lunch hos Louise. Andrea ska också komma dit. Det ska bli kul att träffa henne med. :)


Och jag har fortfarande inte börjat skriva nåt på seminarieuppgiften än. Så jävla typiskt mig! Att göra allt i sista minuten. Jag kommer inte få sova nåt inatt har jag en känsla av. Som tur är så har jag mitt seminarium kvart över 1 i morgon. Hade dött om jag hade haft det klockan 8. Det ska bli otroligt skönt att få det bortgjort iaf. Sen är det bara tentan kvar på fredag. Då har jag hela veckan på mig att plugga. Jag längtar så till helgen. När tentan är avklarad och det är fest. Lena kommer ner och vi ska röja på Stadshuset! :D


Nä, nu måste jag plugga lite till innan jag ska gå över till Louise.


Dagens låt: Joan Jett - Bad reputation

over and out

Ovido - Quiz & Flashcards