Alla inlägg under januari 2009

Av Elin - 27 januari 2009 16:57

Idag har jag hunnit med att äta lunch på stan med Matila och Emmelie, varit på skolan och varit lite effektiv och nu är jag hemma. Jag lagar mat och diskar, så vi hinner med oss innan resten kommer vid 7. Emmelie ska ha en hudvårdsklass med mig och några till idag. Ska bli mycket roligt. :) Och gott fika. ;) Jag är helt dagvill. Jag har onsdag i huvudet idag. Skönt på ett sätt att tiden inte bara har runnit iväg, men drygt eftersom att det är längre kvar till helgen då. Det är lite blandade känslor det där med kommande helgen. Folk flyttar iväg för gott och jag får åka upp till Ume och träffa kära vänner. Men det blir säkert bra. Det är bara att bita ihop och se glad ut. :P


Dagens låt: Paramore - Decode

over and out

Av Elin - 26 januari 2009 15:50

Sitter nu på skolan och jobbar med ännu en layoutuppgift. Har redan gjort en idag innan lunch. Det var en enklare dock, layout för en artikel. Den var klar på en halvtimme ungefär. Men nu har vi två uppslag som vi ska fixa layouten på. Det har fått hyffsat bra, men det är alltid nåt som jävlas. Och när en lärare kommer och hjälper en så gör de precis samma sak som jag suttit och gjort de senaste 20 minutrarna, och för dom funkar det. Antingen är det Indesign som jävlas, eller så hatar Mac mig. Suuug... Men det är iaf roligt att sitta och grejja på. Man saknar det från gymnasiet. :) Nä, nu ska jag jobba på. Ska få skiten klar inom en timme, för jag tänker fan inte sitta kvar här längre idag.


Dagens låt: Paramore - Pressure

over and out

Av Elin - 25 januari 2009 23:44

Ännu en härlig dag. Sov hyffsat länge, fast vaknade ändå först. Inte så konstigt iof, jag hade inte varit ute på krogen. :P Under dagen har jag inte åstadkommit nånting. Tog en ganska lång dusch, hälsade på Sofie och Kalle en sväng, sen drog jag mig in mot stan. Där vart det film, kebabrulle och mys i soffan. Drog hem strax efter tio, och har suttit hos Sofie och Kalle typ sen dess. Kom hem för ett tag sen och nu blir det sängen. Har en helvetes vecka framför mig på skolan, så i morgon blir det till att kliva upp klockan 8. Senast.


over and out

Av Elin - 25 januari 2009 10:30

Vaknade nyss med världens mensvärk. Har tagit en alvedon, så jag hoppas det släpper snart. Här snöar det fortfarande. Som tur är inte lika mycket som igår. Vill inte gå utanför dörren idag, men om man ska trycka i sig nå "bakismat" så måste man. Umgås man med såna som varit ute och festat så får man hänga med i svängarna. 03.20 i morse ringde telefonen, en kvart senare knackade det på dörren. Det är skönt att inte sova ensam...


Dagens låt: Live - Dolphins cry

over and out

Av Elin - 24 januari 2009 22:36

Kom nyss hem från Sofie och Kalle. Gick dit vid halv 8 ungefär. De var så snälla och bjöd på mat. Vid 9 satte vi oss ner och käkade. Kokt potatis med kyckling och rosépepparsås. Fy fan vad gott det var! Jag är mätt och belåten. Nu är jag sådär sjukt trött så att mina ögon går i kors på mig typ. Tänkte ta en sista rök och sen lägga mig i sängen. Det har varit en sjukt skön lördag, även fast det känns som en söndag. Brukar oftast inte festa på fredagar annars, så därför så känns det lite fel.


Och denna jävla snö! När ska det ge sig? Ge mig vår!


over and out

Av Elin - 24 januari 2009 15:44

Fy fan vad kallt det är ute idag! Det blåser sådär äckligt kallt. Jag som verkligen vill gå upp på hydro och köpa cola, cigg och lite annat smått och gott som är "bra" när man är bakis. Skulle vilja bädda ner mig i sängen och bara ligga där resten av helgen. Jag är sjukt trött. Blir nog sängen tidigt för mig ikväll.


over and out

Av Elin - 24 januari 2009 13:28

Det var inte så soft igår som jag tänkte. Kvällen började med att jag bakade muffisar och drog upp till Sofie och Kalle. Vi kollade på en film som var riktigt bra, sen fick man ett sms och då börjar vi smida planer om att kanske ta en spontankväll på krogen. Och så blev det! Fast det vart väldigt lugnt för mig. Vi gjorde oss i ordning lite och vid 12 gick vi på "förfest" inne i stan. Fyra pers som satt och drack alkohol och en som mest satt och skrattade. Strax efter ett skulle vi gå in till Stadshuset, men det visade sig att där var det fullt. Studentfest av nåt slag. Säkert typ 150 dagars eller nåt. Så vi drog på Svenssons ist. Där såg man både det ena med det tredje. ;) Och Emmelie gamla crush sen ett par år tillbaka. Det var riktigt roligt. Trodde han var spårlöst försvunnen. :P


Runt 2 snåret kommer Sofie med den briljanta idéen att vi ska dra hem till henne och sjunga singstar. Grabbarna var på och jag var självklart på. Off to Dalgatan! Jag klinkade ett par låtar på min akustiska gitarr, och det gillades. Ingen av dom jag var med hade hört mig sjunga eller spela innan. Söta Sofie grät till och med till en av låtarna jag spelade. Bättre recension än så kan man inte få. Thanks babe!


En annan satt uppe till 7 i morse och konverserade, och fick bara sova till 9. Men nu har jag äntligen fått sova ett par timmar till, fast långt ifrån det jag behöver egentligen, så nu kan jag kliva upp ur sängen, fixa mat och ta mig en dusch. Haha, det var fan sjukt roligt igår!


Dagens låt: Robbie Williams - Let me entertain you

Av Elin - 23 januari 2009 17:38

Då vart även middagen avklarad. Det känns som att jag skulle behöva sova en liten stund. Men jag tror jag skippar det. Jag får så svårt att sova på natten om jag somnar till nu. Jag har absolut inget planerat denna kväll. Typ iaf. Kanske drar iväg inåt stan och kollar på nån film eller så kommer jag vara med Sofie och Kalle. Soft kväll kommer det bli vilket fall.


Nu fick jag nåt sånt där cp-ryck igen. Jag ska baka muffisar. Mmmmmmm... Chocolate. :D


over and out

Skapa flashcards