Alla inlägg under december 2008

Av Elin - 3 december 2008 20:44

När jag stod och väntade vid kassorna på Ica Maxi på Louise och Malin så såg jag att Jonah från Idol 2005 stod där. Han är tydligen nån jävla säljare för Telia. Tror dom att folk ska anteckna abonnemang hos Telia för att Jonah står där? Okej, han är riktigt snygg. Jag ringde Emmelie så att han inte skulle börja prata med mig, för då skulle jag nog börja stamma. ^^ Så går det för Idol-deltagarna...


over and out

Av Elin - 3 december 2008 20:06

Där har jag spenderat ett antal timmar idag. Åkte dit med Malin och Louise vid 2 ungefär. Det första vi gjorde var att gå och äta på Ikea. 8 köttbullar med potatismos och massa tillbehör, 16 kr. Som hittat för en fattig student! :D Sen gick vi en vända på Ikea också. Köpte värmeljus, en julklapp till morsan och fler galjar. Fast när jag kom till kassan så upptäckte jag att jag hade kontokortet hemma. Som tur var så kunde Louise lägga ut åt mig så länge. De har förresten nå nya kassor på Ikea. Där man gör allt skälv. Skannar varorna och allt sånt. Skitnajs! Sen drog vi iväg på Plantagen och Rusta. Vi gick omkring där hur länge som helst. Det vart även en runda på Birsta City och Ica Maxi innan det vart hemfärd. Kom hem för en timme sen. :P Nu har jag fått i mig lite mat och har även omorganiserat min garderob lite. Nu ska jag plugga!


over and out

Av Elin - 3 december 2008 11:57

Ledig från skolan, ja. Det vart en rejäl sovmorgon för mig idag. Det behövdes. Nu har jag ätit frukost och sitter och försöker få ordning på datorn. FIck visst virus igår. :P


Idag ska jag plugga, och förhoppningsvis komma iväg för någon slags "träning". Simmning eller i alla fall en promenad. Måste även springa ner till tvättstugan och kolla om det finns nån tvättid den här veckan. Och lite städning här skulle behövas. Jag plockade undan igår, men jag skulle behöva dammsuga och skura och diska lite. Jag är fan lite sugen på att gå ner på stan och köpa lite med julpynt. I och för sig så kommer ju Emmelie, Tobbe, Josse och kanske Jennis ner på lördag och då blir det nog Ikea. De är ju billiga som fan där. Har ju inte så mycket pengar kvar nu, men de flesta julklapparna är kirrade iaf. :) Nu blir det plugg!


Dagens låt: Chris Brown - With you

over and out

Av Elin - 2 december 2008 19:48

Sicken dag! Klev upp vid halv 9, tog en dusch, åt en riktig frukost och gjorde mig i ordning. Kom iväg till skolan i tid, men vart ändå försenad. Denna förbannade halka! Det tog mig 50 minuter att gå ner på skolan, när det vanligtvis tar mellan 30-25 minuter beroende på vilken takt man går. Skulle träffa tjejerna på skolan klockan 10 för att arbeta med grupparbetet, och som tur var så var det fler av oss som var sena. ;) Efter mycket produktivt arbete så är vi nu nästan klara. Annika tog på sig att korrläsa det, och de kommande dagarna ska vi träna själv på vad vi ska säga på redovisningen på fredag. Det blir även en massa plugg nu de kommande dagarna.


När vi var klara vid 4, eller rättare sagt, när vi gav upp klockan 4 begav jag mig in på stan. Jag var tvungen att hämta ut en bok jag beställt från Adlibris. Gick bort till spelbutiken som jag antog var Vängåvans spelbutik och skulle hämta ut mitt paket. Gubben som jobbade där var skitsur och dumförklarade mig och sa att detta var Storgatans tobaksaffär. Hur i hela helvete ska jag veta det?! Det ligger på Storgatan, men mitt emot Vängåvan. Gubbjävel! Tanten på Vängåvans spelbutik var däremot mycket trevligare. Jag fick ut mitt paket och gick mot bussen. Nu har de ju slutat med kontanter på bussarna, så jag var tvungen att fylla på mitt busskort. Men jag hade som vanligt oturen med mig. Gick lite i affärer på stan för att fördriva tiden, så jag gick till närmaste bankomat när jag var på väg mot Navet. Då var den helt svart. Jag gick till nästa, och där kunde man bara ta ut 500 lappar. Så då fick jag springa till Pressbyrån och köpa en Plopp så jag kunde få ut min 100-lapp. Finally!


Det snöar här förresten. Ganska mycket dessutom. Det har snöat oavbrutet sen klockan 2 i eftermiddags typ. Så det har kommit lite drygt en halv dm snö. Så jävla sweet. :D Trodde dock att det skulle bli ett helvete. Jag vet ju hur roligt det är när det lägger sig ett lager snö på is. Yey... Men så vart det inte denna gång. Snacka om att jag vart överlycklig!


Jag inhandlade även lite småsaker på stan. Eftersom att jag nu är ledig i några dagar och bara ska vara hemma och plugga så köpte jag mig lite bodyscrub, shower gel, body lotion, hand lotion, ansiktsmasker och en hårmask. Det vart ett spa här hos mig! :D Helt wunderbar! Har även tryckt i mig kycklingpytt och en massa godis. En truddelutt på gitarren hanns också med. Men nu är det böckerna som väntar! Oj, vilket långt inlägg. Jag vet att ni tycker det är jobbigt att läsa om det är långa inlägg, så jag ska försöka sluta med det!


Dagens låt: Angels and airwaves - Everything's magic

over and out

Av Elin - 1 december 2008 20:36

Denna helg var jag då hemma i Kramfors och jobbade. Snackade om att jag var helt slut efter det. I lördags somnade jag på soffan vid 9 halv 10. Och igår tog jag en buss hem till Sundsvall 20 i 9. Eftersom att klockan var halv 11 när jag var tillbaka i stan och jag hade en väska att släpa på, frågade jag Louise om jag fick sova hos henne. Och det fick jag! Räddaren i nöden. När jag kom dit hade hon bäddat en madrass på golvet åt mig. Vi drack te och surrade till klockan 2 ungefär. Väldigt trevligt! Sov som en gudinna och vaknade ganska utvilad iaf. Det var så himla skönt att slippa stressa på morgonen. Klev upp vid 9 ungefär och åt frukost i lugn och ro. Louise har fått in mig på det nyttiga spåret på riktigt nu. :P Hon dukade fram yoghurt och müsli med pumpakärnor och clementiner, rostade mackor med ost och gurka och te. Hur gott som helst! Så nu har jag faktiskt köpt müsli och lite frukt. Victor var snäll och lämnade en yoghurt här som han inte ätit nåt av. Så i morgon ska jag äta en riktigt frukost så jag blir pigg och klarar av dagen. Nu ska jag plugga! Skriver mer sen eller i morgon!


Dagens låt: Pink - Mean

over and out

Skapa flashcards