Alla inlägg under december 2008

Av Elin - 11 december 2008 18:03

Nu har Simon åkt hem. Det känns tomt. Jag har fortfarande inte riktigt förstått att han har varit här. Att jag äntligen fått träffa han. Det kändes så himla naturligt. Som att tiden stått stilla i fem år. Jag är så glad. Jag har saknat han.


I morgon är det tentadags. Och jag är inte alls motiverad. Jag hoppas att den är hyffsat lätt. Jag behöver inte mer ångest och panik nu känner jag. Sen är det helg! Pjamasparty med tjejerna på fredag, sen lucia på lördag. Jag är helt pank typ, så det blir inget party för mig här i stan i helgen. Emmelie saknar mig så mycket så hon är villig att betala allt för mig i helgen om jag kommer hem och umgås med henne. Jag saknar henne med. Jättemycket. Det är så himla mycket som går runt i mitt huvud nu. Plugget, åka hem över jul, jobb, mer plugg, flytt, sthlm, ume. Jag måste verkligen skaffa mig en ny kalender och försöka organisera mitt liv lite. Nu ska jag plugga. Skriver mer sen om jag orkar.


Dagens låt: Ane Brun - True colours

over and out

Av Elin - 10 december 2008 17:21

Igår kom Simon hit! :D Yey! Fan vad kul det var att träffa han. Vi har inte gjort annat än att slöa, kollat på film och surrat. Det är fan sjukt att han är här. Men ack så roligt! :D Jag tyckte han nämnde nåt om att åka på Max och käka idag. ;) Nu orkar jag inte skriva mer. L8a!


Dagens låt: Shinedown - Second chance

over and out

Av Elin - 8 december 2008 13:04

Fy fan vad jag sov skönt inatt. Så jävla drygt dock att jag vaknade för en timme sen. Jag som har en hel del att göra idag.


Igår blev jag jätteglad. Jag hittade åt en gammal vän. Jag träffade han på Lunarstorm när jag var 13 eller 14. Vi vart jättenära vänner och han skulle komma och hälsa på mig och allt. Sen vet jag inte vad som hände. Jag har inte pratat med han sen jag var 15 kanske, och jag har nu hittat åt han och igår snackade jag med han på msn. Jag vart så himla glad! Det var som att tiden hade stått stilla. Förhoppningsvis ska vi träffas nåt snart. Jag drömde inatt att han kom hit och hälsade på. Jag hoppas vi ses snart, kära Simon!


Dagens låt: Muse - Supermassive black hole

over and out

Av Elin - 7 december 2008 15:53

Idag har jag bestämt mig för att göra allt annat än det jag borde göra. Jag ligger på soffan och kollar på film och äter lite chips. Det vankas även värsta söndagsmiddagen. Snabbmakaroner med ketschup. Jag har inte varit utanför dörren idag, och jag orkar verkligen gå och handla nu. Det får jag göra i morgon.


Nu har jag då mobil igen. För den som vill ha det nya, förhoppningsvis tillfälliga, numret så är det bara att säga till isf. Jag vill inte skriva ut det i bloggen.


Och grattis till Zandra som fyller år idag! :D


Dagens låt: Paramore - Decode

over and out

Av Elin - 7 december 2008 00:13

Paramore har gjort det igen <3


over and out

Av Elin - 5 december 2008 23:50

Louise gick precis hem efter en väldigt trevlig vistelse här. Vi surrade, kollade på Idol, kollade på en massa bilder på min dator osv. Vi har bestämt att vi ska ut och åka pulka på söndag, haha! Det ska bli intressant. :P


Nu ska jag sova, för i morgon vid 11 ska jag möta upp Palle, Tobbe, Josse och Jennis på stan. Det ska bli så himla roligt! Har inte träffat dom på ett tag. Speciellt inte Jennis. När Emmelie är klar på Mary Kay ska hon umgås med oss också. Vi ska springa på stan och i Birsta. Jag måste fixa mig ett tillfälligt mobilnummer i morgon också. Suck...


over and out

Av Elin - 5 december 2008 11:50

Och jag är bakis. Efter gårdagens katastrof drog jag med tjejerna på Casino Cosmopol på kvällen och hade det supertrevligt! Det var stå-upp show med Thomas Järvheden, finnen André från Parlamentet och Sverige dansar och ler och sen var det nån annan newbie som jag inte har någon aning om vem han är. Dom var sjukt roliga allihop. Måste erkänna att jag skrattade mest åt André. Fast det kanske beror på att jag var som fullast då. :P Jag hade ju inte tänkt dricka sååå mycket, men det vart några drinkar. Så det blir till att leva på vatten och bröd de närmaste två veckorna om jag ska överleva.


Eftersom att jag inte har någon mobil så var jag tvungen att rota fram Nalle-Puh väckarklockan jag fick av morsan för många härrans år sedan så jag skulle ta mig upp på morgonen. Jag satte i ett fräscht batteri och satte väckningen på halv 7. Den väckarklockan är lite mysko, så den ringer alltid en kvart innan den tiden man egentligen önskar bli väckt. Fast denna gång så var det en timme och en kvart i förväg. Jag hade ju inte ens tänkt på att kolla om klockan går rätt när jag famlade med den i fyllan tidigt i morse. Eftersom att jag var rädd att försova mig, hade redovisning på skolan klockan 8.15 i morse, så klev jag upp på en gång. Startade datorn och insåg då att klockan bara var halv 6. Jaja tänkte jag. Jag kan sova när jag kommer hem från skolan. Fortfarande full var jag ju också, efter sisådär 3,5 timmes sömn. Och det var Teletubbies på tv! :D Överlycklig var ju jag förståss. Har inte sett det på flera år, och allt är ju lite extra roligt när man är full dessutom.


Redovisningen gick bra, och nu ska jag sova.


Dagens låt: Britney Spears - Womanizer

over and out

Av Elin - 4 december 2008 17:47

Jajjemän! Jag har gjort det igen. Jag är utan mobil. Den är spårlöst försvunnen. Så jag är inte kontaktbar någon annanstans än msn. Bara så ni vet!


Dagens låt: Pussycat dolls - When I grow up

over and out

Ovido - Quiz & Flashcards