Alla inlägg under december 2008

Av Elin - 19 december 2008 10:12

Ska strax hoppa in i duschen och göra mig i ordning för att möta upp Emmelie på "stan". Ska umgås med henne hela dagen. Tills jag börjar jobba. Petra ringde för ett tag sen och hade panik. Så jag ställde upp. Hade jättegärna haft en helledig dag innan jag ska jobba fyra dagar i streck, men men... Jag behöver ju verkligen pengarna.


När Christoffer kommer hem på söndag ska han få hjälpa mig att knåpa ihop ett CV så jag kan gå in med det till Micke på Carlings så fort som möjligt. Ska även lämna ett i Birsta. Det skulle vara guld om jag kunde få börja jobba där istället. Nej, nu måste jag gå och duscha så jag hinner med mig. Ska vara på stan om 40 minuter. 


Dagens låt: State of shock - Money Honey

over and out

Av Elin - 18 december 2008 15:28

Snart åker jag hem till Kramfors. Ska bli skönt att komma hem och träffa alla och äta upp sig lite. Bussen går fem över fem. Håller på och städar undan lite och ska väl snart bege mig neröver berget. Har en hel del att konka på så det lär ta tid. Som tur är har jag Victor här som hjälper mig. Då går allt mycket fortare. Tänkte hinna in och snacka lite med Micke också innan jag drar. Sen åker jag hem till Hellhole! Fast jag saknar det lite faktiskt. ;) Ska bli skönt att bli omhändertagen liten. Min väska är typ överfull av julklappar. Har knappt nått ner några kläder alls. :P Jag skriver mer sen när jag är hemma!


Dagens låt: Griffin House - Better than love

over and out

Av Elin - 17 december 2008 23:05

Honey when you doubt my love for you
Looking in my eyes what I'm going through
Even if we change and fall out of
You hold my hand and it's better than love

Save me from myself
You got my back when I need help
It's no one else in the world
You will always be my girl
You will always be x3
My girl

Sometimes dreams they don't come true
I was scared that night when I met you
Well I stayed patient and I stayed kind
Telling you to take your time

Turn my life around
You made it okay to let you down
There's no one else in the world
You will always be my girl
You will always be x3
My girl

So when I'm walking down the road and feeling fine
Can't understand the things you do
Nothing turns out the way we planned
You're still my baby and I'm still you're man

Save me from myself
You got my back when I need help
It's no one else in the world
You will always be my girl
You will always be x3
My girl

Av Elin - 17 december 2008 19:20

Vad är det för fel på mig? Varför har jag sån otur? Jag lyckas fan då med allt. Jag tappade min mobil för sisådär två veckor sen eller nåt. Och idag tappade jag min börs. Strax efter att jag tappade börsen, då ovetandes om det, körde en bil förbi rätt i en vattenpöl så jag vart typ nedspolad från topp till tå. Tack för den! Jag har inte gjort nån nåt ont, så varför verkar jag bli straffad?


Det blir då ingen utgång för mig förrän jag har nytt leg. Vilket blir i januari typ. Jag har inte råd att fixa nåt nytt, och dessutom så tar det tid. Vi som ska ha reunion på annandagen. Kul för mig som kommer få gå hem när alla andra går in på krogen... Jag tror jag håller på att bryta ihop... På riktigt...


over and out

Av Elin - 17 december 2008 08:27

Den här skolaveckan är ganska dryg. Föreläsningar från morgon till eftermiddag. Idag är dock sista föreläsningsdagen. I morgon har vi frågestund med lärare, och sen går vi på lov! Eller ja.. Pluggjullov. Jag har faktiskt varit duktig och gjort bort en hel del plugg, eftersom att jag inte kommer hinna plugga så mycket hemma. Den är kursen är faktiskt riktigt intressant. Strategisk politisk kommunikation. Måndagens föreläsningar med Adam handlade om dekmokrati och olika syner på demokrati. Det var riktigt intressant. Igår höll jag dock på att somna. Christina är en bra föreläsare, men jag vet inte vad som hände... Jag var väl trött eller nåt.


Efter skolan ska jag gå in på stan och handla de sista julklapparna. Om jag nu har fått lön då. Jag har fortfarande inte fått den. Måste ringa och småskälla lite på dom på jobbet om jag inte har fått pengerna innan jag slutar skolan. Mina vänner och familj kan ju inte bli utan julklappar. Och jag kan inte vara utan dom där stövlarna jag hittade på Wedins rea heller. Det är liiite kallt att gå i Converse hela vintern. Så måtte jag få pengarna idag!


Nu ska jag hoppa in i duschen. Måste börja röra mig mot skolan om sisådär en timme. Ciao!


Dagens låt: Deepfield - Get it

over and out

Av Elin - 13 december 2008 12:00

Jag är fortfarande hos Louise. Vi har käkat frukost och druckit starkvinsglögg. Börjar dricka tidigt. :P Ska snart bege oss in på stan en sväng, sen ska jag hem och sova en stund. Sen ska jag iväg på inflyttningsfest hos Johanna. Det är tur att det är gratis inträde på Kåren idag. Annars tar jag mig inte in nånstans. Åsså får jag ragga drinkar. Jag ska inte lägga ut ett öre ikväll. Får sova hos Louise inatt igen så jag inte behöver ta en taxi hem. Det har jag inte råd med.


Igår var det riktigt mysigt. Jag, Louise, Malin och Andrea kollade på Idol, drack glögg, bakade lussebullar och målade naglarna typ. Andrea åkte vid 12 kanske, och vid 2 gick vi andra och la oss och kollade lite på Johans Glans dvd. Fast jag somnade visst snabbt.  Fem i sju i morse hade Malin ställt väckaren på så vi skulle vakna till lucian på tv. Fast jag sov igenom hela typ. Upp vid halv 10 och käka frukost och nu är vi snart på väg in på stan. Det är skitkallt här idag dessutom. :( Men mycket snö kom det igår! Typ 2,5 decimeter. Nu måste jag byta om så vi kan gå nångång. Jag skriver mer sen


Dagens låt: Just D - Nu är det jul igen

over and out

Av Elin - 12 december 2008 13:20

Jag ger snart upp. Allt jag har läst i kurslitteraturen fastnade visst inte i min lilla hjärna. Jag får sitta och läsa om allt typ. Det resulterar i 1,5 färdig fråga av 5. Efter fem timmar. Det här kommer inte gå vägen. Men jag känner ingen panik för det. Alla kör på tentor förr eller senare. Vår programansvarige Ann sa att hon körde på en tenta fem ggr innan hon klarade av den. Så jag ska nog klara det! :) Men idag var inte min dag att skriva den helt enkelt. Hade det varit den allra första tentan jag skrev hade jag haft värsta paniken. Men inte nu. Skulle dock vara bra att veta ungefär när omtentan tänker vara så man har chans att planera sitt pluggande lite. Kristoffer kommer få en fet käftsmäll om han säger att den kommer vara i början på januari, för då har jag verkligen inte tid. Jag vet inte om jag kommer ha tid alls. Förhoppningsvis så kommer det dröja ett par månader så man har chans att läsa om allt igen.


Här snöar det av bara fan. Dock inga lapphandskar. Men snöar gör det. Vid fem ska jag ner på skolan/stan och möta upp Malin och Louise. En snabb sväng på stan sen ska vi hem till Louise för pjamasparty. Värsta mys! Nu ska jag ta mig en dusch sen måste jag ringa Stubo också innan dom jävlarna går hem. Ciao!


over and out

Av Elin - 12 december 2008 08:41

Jag kommer aldrig klara den här. Det är lika bra att jag börjar läsa på inför omtentan ist. Tentan består av fem frågor. Och självklart så är det första och sista frågan man inte förstår. Och jag hatar Kristoffers (lärarens) formuleringar på vissa saker. Vi har förstått att du är smart Kristoffer, men det är inte alla vi andra, så du kan väl skriva så vi förstår? Det som är bra med Kristoffer däremot är att han vill oftast ha radavstånd på alla arbeten och tentor osv. Och det är meningen att vi ska skriva sisådär 5 sidor idag, men 1,5 radavstånd. Det är ju egentligen ingenting. :P


Nu ska jag försöka ta mig an den här skiten så jag blir klar nångång.


Dagens låt: Shinedown - Devour

over and out

Ovido - Quiz & Flashcards