Alla inlägg under november 2008

Av Elin - 11 november 2008 16:06

Jag blir så jävla less på dom! I sju jävla år har jag väntat på att dom ska få fingrarna ur arslet och göra nåt åt min njursten, men nejdå. Hur jävla svårt är det för er att ta några simpla prover?! Nu är smärtan väldigt lindrig, men endå sitter jag här och gråter. Fast jag gråter mest för att jag är så jävla förbannad. Jag hoppas verkligen att smärtan ger med sig snart, annars måste jag åka in till sjukhuset i morgon.


Dagens låt: The Big bang theory theme song

over and out

Av Elin - 9 november 2008 12:39

Usch vad drygt det var att jobba igår. Det var jättelugnt. Å då går tiden sakta. När jag kom hem satt jag mig vid datorn och satt där på msn till 2 på natten. Det var min lördagkväll. Gick och la mig i sängen och kollade på Big bang theory, men slocknade snabbt som ögat. Jag ska strax gå på jobbet, och sen ska jag hem och packa. Jag åker till Sundsvall ikväll redan. Det är tråkigt här och jag vill hem!


Dagens låt: Bettyfords - Bring it on

over and out

Av Elin - 8 november 2008 20:25

Lämnade in tentan inte riktigt färdig, men jag var tvungen att springa till bussen. Jag hoppas att jag blir godkänd. Satt ju där i fan 8,5 timme och skrev. Vi åt inget efter halv tio på förmiddagen typ, så jag var ashungrig. Jag hade tur som hann in på Subway innan jag skulle med bussen. :D Vräkte i mig mackan och sen kollade jag på ett par avsnitt av Big bang theory, som förövrigt är världens bästa komediserie. Love Sheldon! :D Sen slocknade jag till lite. Väl hemma i kramfors väntade maten. Morsan hade varit snäll och gjort maten klar tills jag skulle komma hem. :) Sen vart det lite Idol på tv. Robin E, må du vinna! Sen slocknade jag som ett barn klockan 10. Helt jävla slut var jag. All stress och panik försvann och då kom tröttheten och huvudvärken. Och idag har jag då jobbat. Det var ganska drygt. Inte så värst mycket folk, så det var väl ganska lättförtjänta pengar. :P Ikväll händer ingenting. Ska bara vara hemma och ta det lugnt. Mycket skönt!


Dagens låt: Lovedrug - In red

Av Elin - 7 november 2008 16:27

Jag kom inte härifrån före 4. Jag tar fem över fem bussen hem. Dags att vandra mot stan. Jag ger upp tentan nu, det får gå som det går. Jag måste verkligen äta. Hörs sen!


over and out

Av Elin - 7 november 2008 13:27

Nu har jag skrivit klart två frågor och är inne på tredje. Nu flyter det. Hoppas jag hinner härifrån innan fyra!


over and out

Av Elin - 7 november 2008 11:38

Har precis skrivit klart fråga ett. På tre timmar. Fyra frågor kvar. Suck... Jag hatar dom här tentorna. En fråga är jag ganska säker på och jag kommer nog skriva klart den ganska fort, men resterande frågor förstår jag knappt. Vi får se hur det går, jag ska fanimej blir klar men den här skiten snart!


over and out

Av Elin - 7 november 2008 07:08

Snart är det tentadags! Och jag är jättehungrig och har inget att äta hemma. :S Bra start på dagen...


Dagens låt. Switchfoot - You

over and out

Av Elin - 6 november 2008 18:44

... vad jag hittade på Facebook. Det känns som att det där var evigheter sen. Ändå är det bara lite drygt en månad sen.


over and out

Ovido - Quiz & Flashcards