Alla inlägg under oktober 2008

Av Elin - 2 oktober 2008 23:37

Jag måste bara tillägga att jag sitter och kollar på klippen från idol som var ikväll eftersom att jag inte haft tvn på nånting idag. lillJohan har på sig en tjejtröja. :P För jag har en likadan. Som jag köpte på tjejavdelningen på HM. :P hahahaha 


Och dessutom ser stackarn redan nerdrogad ut, och hur gammal är han? typ 14 bast? Herregud...


over and out

Av Elin - 2 oktober 2008 23:00

Nu har jag suttit i 11 timmar med den här tentan, och jag har nu skrivit 1,5 sida. Bara en halv sida kvar. Jag tänkte försöka fylla ut det så gott det bara går, sen lämna jag in det så i morgon. Jag orkar inte lägga ner mer tid på det. Förhoppningsvis får jag ett E iaf. Jag behöver fan sova snart. Snacka om att jag är totalt omotiverad nu. Jag är verkligen nära att börja grina nu. Jag vill bara begrava mig i sängen. I morgon ska unna mig en Ben and Jerrys. Helt klart. Jag vill lämna det här och gå vidare.


over and out

Av Elin - 2 oktober 2008 13:35

Det går så himla trögt. Jag har suttit och läst och skrivit i två timmar nu, men jag har bara fått ihop en halv sida. Och allt är bara ordbajs dessutom. Det känns skönt att det går framåt endå så jag inte bara sitter och stirrar på ett domt Word-dokument. Nu ska jag, hög på koffein, gå ut och röka. Behöver lite friskluft och rensa hjärnan lite. Peace!


over and out

Av Elin - 2 oktober 2008 12:25

Den 1a januari flyttar jag till Förrådet! :D Yey!


over and out

Av Elin - 2 oktober 2008 11:05

Jag har precis vaknat. Men jag har dock hunnit fått i mig havregrynsgröt! Jag känner mig jätteduktig. Måste äta ordentligt så jag kan skriva klart enskilda tentan idag.


Det första jag gjorde när jag klev upp var att ringa Stubo angående lägenheten på Förrådet. Självklart så missade jag kärringen med någon minut bara. Så jag ska ringa tillbaka om sisådär en timme. En sak jag kom på när jag funderade över hur jag ska få plats med allt i lägenheten. Jag kommer inte få in min soffa. Tror jag i alla fall. Men går den inte in så får morsan ta hem den till Kramfors och  låtsas att det är hennes barn så hon slipper känna sig ensam. Jag tänkte då inte sälja den. Det är min första soffa god damnit! Och snygg är den ju också. ;) En annan sak jag också kom på var att jag kommer ha ugn! :D Jag kommer kunna baka och göra lasagne! Fy fan vad sweet! Jag känner redan nu hur mycket jag kommer älska att bo på Förrådet. Jag kommer springa upp till Sofie och gosa med hennes katt jämt. :D Och dricka massa te med Louise. Även fast det kanske kommer bli knapert att bo där så känner jag mig så himla lugn och tillfreds nu när jag vet att jag kommer få flytta ner dit. Jag bloggar mer sen när jag har snackat med tanten.


Dagens låt: Hole - Celebrity skin

over and out

Av Elin - 1 oktober 2008 17:53

Okej, jag har tråkigt så jag skriver väl ett till blogginlägg. Även fast jag inte har nåt direkt bra att skriva. Jo! Emmelie och Palle är på väg ner hit nu. De ska ju sova här inatt, och ta tåget ner mot flyget till London i morgon bitti. Och jag borde verkligen städa. Men jag orkar fan inte. Dom får stå ut med att det ser förjävligt ut här.


Och förrsten, fan vad jag älskar Joan Jett, Hole och Destillers! Men det går fan inte att hitta musik med Destillers som man kan ladda ner. Det börjar bli drygt att lyssna på Youtube bara. Men men.. Jag ska försöka hitta mig en LP med dom nångång. Ska be Emmelie kolla i London. :D


over and out

Yo!

Av Elin - 1 oktober 2008 15:58

Nu sitter jag här hemma och pluggar lite grann. Ovanligt va? Om några timmar kommer Emmelie och Palle hit. De ska åka till London i morgon och ska övernatta här så de slipper åka så himla tidigt ifrån Kramfors. Tråkigt för dom att komma hit idag dock när jag verkligen måste plugga. Jävla universitet.


Idag hade vi då seminarie för grupptentan. Skönt att ha det avklarat. Efter allas redovisningar började vi prata om Communicare, som vi ska jobba med nästa termin. Min klass ska anordna en tvådagarns konferens på Stadshuset med massa branschaktiva människor. Vi ska planera hela rasket! Allt från smådetaljer till meny för middagar, underhållning osv. Jag är extremt pepp för det. Jag vill testa på grejjen som partyplanner. ;)


På fredag ska då tentan vara inlämnad, så till helgen blir det party för att fira! Det blir mycket fira och mycket party tycker jag. Jag har egentligen inte råd att festa just nu känns det som, men va fan. Kan ju inte missa en fest heller. Jag får väl hitta mig nån ensam stackare i baren som kan bjuda på en eller annan drink. ;) Förhoppningsvis har mina ben läkt ihop sen incidenten i Umeå i lördags så jag kan ha på mig min nya kjol från Monki. :D


Jag har även varit in på Stubo idag och kollat upp lite inför en förhoppningsvis framtida flytt. Ska ringa någon människa i morgon och kolla upp det riktigt, för dom var inte så värst insatta dom jag pratade med idag. Jobbigt dock om jag måste betala dubbla hyror i januari. Men men.. Shit happens. Kan fan inte bo här uppe längre. Jag känner mig inte trygg för fem öre. Nu ska leka lite i Photoshop och sen ska jag fortsätta plugga. Jag skriver mer sen!


Dagens låt: The Destillers - City of angels

over and out


Btw, det där är den bästa covern som gjorts på Iris. Den får mig att gråta varenda gång.

Skapa flashcards