Alla inlägg under oktober 2008

Av Elin - 10 oktober 2008 23:31

Ja då var jag "hemma" igen. I Kramfors. Stan är inte den bästa, men det är ändå mitt andra hem. Det var skönt att komma hem till mamma och hennes lasagne, för att sedan åka upp till Bruket och träffa Emmelie, Palle, Lena, Andreas, Robin och Ann Charlotte. :) Jag hade sett fram emot en helt alkoholfri helg. Ja just det. Jag har druckit shot på shot Baja Päron. Även nån bärs och lite Passoa. Men jag är inte alls full vilket är himla skönt. Ska ju jobba hela helgen. Fick även höra att dom har bokat bord på Gladan i morgon. Käk och fotbollsmatch. Jag jobbar dessvärre till 19.30 så det blir bara fotbollsmatch för min del. Jag som ääälskar fotboll. NOT. Men det är så himla mysigt att umgås med mina vänner här hemma. :) Nu tänkte jag gå upp och inviga den nyinköpa sängen. Skönt att få sova i en riktig säng denna gång, och inte en såndär extrasäng som rasar ihop. Måste få en rikigt god natts sömn så att jag är helt utvilad inför en lång arbetsdag. Helt sjukt att jag ska tillbaks och jobba efter nästan två månader borta. Men det blir säkert roligt! God natt!


over and out

Av Elin - 10 oktober 2008 07:17

Det är något allvarligt fel på mig. Jag vaknade av mig själv, pigg, klockan 7. Och självklart klev jag upp. Kändes onödigt att ligga kvar i sängen bara för att och bli tröttare. Good morgning sunshine!


Dagens låt: Forty Foot Echo - Drift

over and out

Av Elin - 9 oktober 2008 22:43

Jag var bara tvungen att slå på tvn för att se Blondinbella in action. Missade hennes debatt dock, men såg något annat intressant. Det debatterades om papparollen. En undersökning i Kamratposten visade att barn som är ledsna går helst till mamman för tröst och sen kompisar, fröken osv, för att sist gå till pappan. Det kan jag hålla med om. Jag har aldrig haft den slags relationen till min pappa att jag kan gå till han och prata om något är fel eller om jag skulle ha ett problem. Papporna som var med i debatten tyckte ju självfallet att det var hemskt att höra. Och det förstår jag. Jag önskar att jag hade en bättre relation till min pappa som liten. Den är mycket bättre nu. En sak som min mamma påpekar ofta (jag är skilsmässobarn) är att hon känner att hon alltid måste ta ansvaret för allt som cirkulerar kring mig och mina bröder. Vars vi ska bo när vi kommer hem och hälsar på, flytt osv. Då sa dom något bra på debatten. Vi har blivit uppfostrade på det sättet att vi hellre går till vår mamma i första hand. Jag är helt säker på att det är min mamma som har haft "övertaget" när det gäller vår uppfostran. Så är det nog för dom flesta i vår generation när det gäller uppfostran. En sak till är att jag har väldigt lätt för att få dåligt samvete. Och när min pappa sitter hemma själv kvällarna i ända så får jag dåligt samvete. Jag börjar fundera på vad jag kunde ha gjort annorlunda när jag var liten för att förändra den situationen. Men det är inte mitt fel. Det är ingens fel egentligen. Det är bara så vi har blivit uppfostrade. Jag kände att behovet av min mamma var större än behovet av min pappa. Jag var då 12 år när mina föräldrar separerade, och vi fick välja hos vem vi ville bo. Jag var så himla mammakär så jag valde henne. Mina bröder ville bara bo kvar i huset, sen spelade det ingen roll med vem av dom det var. Sen dess känns det som att min pappa alltid har varit i utkanten. Tyvärr känns det som att jag inte kan göra något åt det. Jag förstår att det är svårt att gå igenom en separation när man har gemensamma barn och allting, men mina föräldrar har skött det riktigt bra. Det är alltid smärtsamt, det kan man aldrig kringgå. Nu har jag andra relationer till mina föräldrar. Jag kan inte påstå att någon av dom har övertaget. De är vikiga för mig på deras egna speciella sätt. Min dröm är att någon gång kunna fira jul tillsammans med mina bröder, min mamma och min pappa. Utan att det ska kännas konstigt på något vis. Mina föräldrar har fortfarande ett band mellan dom, och det är vi.


over and out

Av Elin - 9 oktober 2008 20:14

eller inte. Jag började min storstädning för sisådär 20 minuter sen. Jag som skulle göra det under dagen. Men jag har tydligen hittat roligare saker att göra. Nu börjar klockan dock bli mycket och jag måste städa undan innan jag åker till Kramfors. Vill inte komma tillbaka hit på måndag och hitta dammonster och mögelhögar. Jag får sån ångest av att se mig omkring i min lilla lägenhet. Ibland önskar jag att jag kunde trolla...


Jag har iaf fått i mig middag idag. Brist på pengar och idéer kan vara en jobbig kombination. Men det löste sig.


Ja, så i morgon åker jag då till Kramfors. Utan mina kärlekar. Hur ska jag klara mig utan dom i tre hela dagar?! Låt mig introducera mina män: Mr Epiphone och Mr Cort


over and out

Av Elin - 9 oktober 2008 12:32

Idag blir det fanimej storstädning. Jag är ju ledig och har inget bättre för mig. Så nu jävlar! Ska traska ner till tvättstugan också och boka en tvättid. Jag funderade på att gå ner en sväng på stan idag, men jag orkar inte. Jag måste köpa en ny vit ögonskugga, men det kan jag köpa när jag går från skolan i morgon. Har ändå lite tid att slå ihjäl innan bussen till Kramfors går. Det ska bli så skönt att få åka hem och äta upp sig lite. :P Nej, nu ska jag gå iväg och handla lite. Jag måste ju ha nåt att äta.


Dagens låt: In Flames - Trigger

over and out

Av Elin - 8 oktober 2008 19:03

På nåt konstigt vis är jag trött idag. Jag gick och la mig halv 10 igår kväll och sov till 8. Men jag är ändå skittrött. I och för sig så var det en ganska dryg dag. Föreläsningen kändes extra lång idag. Men den var väldigt intressant. Det är nog första gången jag har känt att jag verkligen förstått ALLT som sagt på föreläsningarna. Och det tackar jag Kent för! :P Vi har nu fått i uppgift att bygga upp en hel organisation. Det är väldigt intressant och lärorikt. Jag, Sofie, Maria, Caroline och Angela ska bygga upp en reklambyrå. Vi kommer ha gjort bäst ifrån oss! ;P


Jag fick ångest igår också. Jag såg nämligen att jag har en salstenta på min födelsedag. PÅ MIN FÖDELSEDAG!!! :'( Jag som ska supa som fan på min födelsedag. Jaja.. Det löser sig väl på nåt vis.


Egentligen skulle jag ha varit på Kåren nu. Committ har stormöte, men jag orkar verkligen inte gå ner. Det började klockan 7, och jag har precis ätit. Efter mötet ska det drickas bärs och lika någon lek. Så det kommer bli sent med andra ord och då blir det jobbigt för mig att ta mig hem. Det hade varit annat om jag bodde på Förrådet. :P Och nu till nåt helt annat...


Jag har sån jävla otur nuförtiden. Micron har slutat fungera, jag brände mig som fan när jag lagade mat idag, gitarren cepade sig när jag bytte strängar och igår så råkade jag krossa displayen på min mobil på nåt jävla vänster. Så när skolan var slut klockan 12 gick jag in på stan för att käka med Palle och Emmelie, sen gick vi en sväng på Carlings ;), och sen tog vi bussen ut till Birsta. Stannade först på Mediamarkt för att köpa mig en ny mobil. Det vart en Nokia 5310 Xpressmusic. Sen gick vi på Arken Zoo! :D Det var fan roligt. Tills jag höll på att skita på mig när jag upptäckte att dom har en Tarantella där! :O Men jag såg ödlor och en skorpion iaf. :D Och en skitsöt fågel som busvisslade. Dit ska man gå om man har dåligt självförtroende. :P Sen drog vi oss ner till Birsta City och kollade runt. Hittade ett par tröjor på Gina som var på rea. :D Sen tillbaka in till stan och direkt bort på Musikbörsen där Emmelie slog på stort. "Den där Fendern ska jag ha! Och ett case ska jag ha! Släng med strängar när du ändå håller på." :P Men nu har hon iaf sig en gitarr. :) Jag köpte bara en sångbok. Jag ska sjunga för Pelle när jag kommer tillbaka till Kramfors sen. ;P Skulle dock behöva köpa ett case jag med. Och ett capo. Men det får bli ett senare projekt. Nu ska jag lägga mig i soffan och smälta maten lite. :)


Dagens låt: Nada surf - Always love


over and out

Av Elin - 6 oktober 2008 13:30

Emmelie ringde nyss! Dom har precis landat på Arlanda. :D Dom kommer hit och sover inatt. Det känns som att det inte kommer bli så mycket sova dock, för hon kommer vilja berätta om girafferna och allt. :P Så det kanske är dags att börja städa snart om dom kommer ikväll. Vill verkligen att ska vara helt rent här. Oh shit, måste vattna Medinillan också.. Den slokar ganska rejält.


Jag har gett upp hoppet om det motsatta könet. Eller mig själv


Dagens låt: Red Jumpsuit Apparatus - Guardian Angel


over and out

Av Elin - 5 oktober 2008 17:03

Så jävla skönt! Jag har legat i sängen hela dagen i stort sett. Förutom att jag klívit upp och städat lite och lagat käk. Men annars har jag legat under täcket och kollat på film. Först Transformers och nu The dark knight.


Till helgen drar jag till Kramfors. Ska jobba över helgen och tjäna lite extra cash. Sen ska jag träffa mina älskade polers också. :D Får se om någon är sugen på att gå på Gladan kanske? ;) HAHAHA! Fiii fan. Gladan slår aldrig i helvetet Sundsvalls uteliv vill jag lova. :P Skulle vara roligt med en utekväll här i stan med mitt Kramforsfolk. Får fan fixa det om ett par helger eller så.  Sen ska väl Rusharna komma ner nån helg också. Fan vad mycket festande det blir... Huvva... Men jag hade iaf riktigt roligt igår ;) Och att man ska träffa Kramforsfolk överallt också..


Haha jag hittade några bilder från O´learys i Umeå sen vi var där sist. :P Fotografen älskade oss :P


Nä nu ska jag fortsätta kolla på The Dark Knight :D


over and out

Ovido - Quiz & Flashcards