Alla inlägg under oktober 2008

Av Elin - 19 oktober 2008 17:59

Det vart ingen lugn hemmakväll med film och glass. Fast det vart ingen alkohol som tur var. Jag gick över till Viktor och drack lite kaffe vid sju. Sen kom även Robert och hängde med oss. Vi plöjde igenom Dirty Dancing och Linas kvällsbok, mot Roberts vilja. När Viktor bestämmer sig så ändrar han sig inte. :P Viktor gick hem vid två snåret och då drog jag och Robert på Max och käkade. Så jäävla gott! Bakis som man var och knappt nån mat hemma. Och jag vart så himla glad att jag inte hade festat den kvällen. Att åka ner på Max vid tretiden när folk börjar dra sig från krogen var väl kanske inte bästa tidvalet, men men.. Det var en hel del fulla människor där och dom var så dryga. Det var till och med en kille som däckat vid ett bord och var totalt okontaktbar. Inte för jag brydde mig men. :P Sen drog vi då hem till mig igen och efter ännu en film och en massa surr åkte Robert hem till Söråker och jag slocknade i sängen. Sisådär klockan 7 i morse. :P Men Viktor och Robert gjorde min kväll. Det var riktigt roligt och så jävla skönt att inte dricka alkohol. Är dock trött som ett as idag. Fick inte sova så värst länge för frugan så då var det bara att kliva upp vid halv 12. Har dock legat och småslumrat till ett par filmer i soffan. Men nu drog Viktor till Nacksta, så det vart inget kaffe denna kväll. :P


Nu ska jag läsa lite i kurslitteraturen hade jag tänkt. Men det är lite jobbigt när man har börjat läsa på Anthony Kiedis biografi, jag har en hel del ny musik att lyssna på och ett par filmer som jag inte har sett än. Synd att jag inte kan göra allt på en och samma gång.


Dagens låt: Switchfoot - I dare you to move

over and out

Av Elin - 18 oktober 2008 11:41

Och jag är nyvaken och ligger fortfarande i sängen. Det vart en hård kväll igår. Förfest hos Malin på Köpmangatan i ett X antal timmar. Sen gick jag, Kalle och Sofie på Stadshuset där vi träffade på Chrill och Kevin. Det var skitmycket folk där. Det var ju Love up north. Kom dit i slutet av Johnossis spelning, men vi såg såklart Teddybears. Dom var grymma! Men efter ett tag vart vi less på att bli puttade och hoppad på, så vi gick på Subway och handlade käk. Där hittade jag min granne Rebecca som var där med ett gäng ur sin klass, så då fick jag nån att dela taxi med. Det var sweet.


Idag ska jag kanske träffa fröken Hagström. Hon är i stan i helgen och ville ta en fika, så vi får väl se om det blir idag eller i morgon. Men nu ska jag iaf kolla saldot på kontot och sen ta mig en dusch. En lååång dusch om det svider på kontot. :P


Dagens låt: Teddybears Sthlm - Hey boy

over and out

Av Elin - 16 oktober 2008 15:08

Det är jättedåligt väder och det finns inget att göra. Det är så himla tråkigt. Nu har jag iaf varit och handlat lite käk, så nu får jag äntligen äta nåt gott. Ska kolla på Stomp the yard sen också. Den verkar jättebra. :)


Fan vad jag saknar er tjejer! Jag saknar våra galna fester och utgångar. Till och med dom när det blir kaos. Jag hoppas vi kan ta en riktig Sundsvalls helg med utgång och våra "normala" bravader. Mitt liv är verkligen inte detsamma utan er. Jag ska ta mig hem till Kramfors så fort jag bara kan. Lena och Emmelie i mitt hjärta <3


Dagens låt: Live - The river

over and out

Av Elin - 15 oktober 2008 11:09

Idag är vi då lediga. Har bestämt med tjejerna att vi ska ses vid 4 här utanför. Då ska vi gå runt Sidsjön till en grillplats och grilla korv. De ville att jag ska ta med Mr Cort också. Så det blir mysigt. Nu när man har flyttat hemifrån så har man ju inte alla de där roliga friluftsgrejjerna. Termos skulle jag faktiskt behöva. Jag har inga sånadär saker vad dom nu heter. Såna man dricker ur som man jämt hade med sig när man var ute i skogen med skolan. Jag hade iaf en rosa. :P


Måste gå och handla också. Måste ju ha korv att grilla :P Och även annan mat. Nu har det hyffsat länsat i min kyl och mitt skafferi. Jag känner mig väldigt duktig. Jag har nu 1700 spänn kvar, och vi får snart pengar igen. Hade dock aldrig klarat det om jag inte hade fått nån lön den här månaden. Nu ska jag iaf vara väldigt duktig och planera middagarna och luncherna. Fast jag behöver inte fixa någon matlåda förrän tills på tisdag. Skönt!


Jag har faktiskt varit duktig nu på förmiddagen. Jag har städat och bokat tvättid tills i morgon. 11-14 ska jag tvätta. Bara jag kommer ihåg det. Jag MÅSTE verkligen tvätta i morgon. Nu ska jag bara köra en vända med dammsugaren och sen ta tag i disken innan jag drar iväg nånstans. Ciao!


Dagens låt: Alanis Morissette - Ironic

Av Elin - 14 oktober 2008 19:40

Så himla skönt det är att vara tillbaka i Sundsvall. Sitter nu hemma i min lägenhet och halvsover. Har varit i skolan hela dagen och gått på föreläsning och workshop. Men i morgon är vi ledig. Då ska jag, Malin, Louise och Andrea grilla korv här vid Sidsjön. Mysigt! När skolan var över för dagen gick jag in på stan. En snabb vända in på Carlings och HM och sen gick jag till Hemmakväll och köpa mig lite Ben & Jerrys. :D Så jävla gott! Så när jag kom hem kollade jag på One Tree Hill och Gossip Girl och njöt av glassen. Nu har jag suttit och jävlats med blogg.se, men det går sakta framåt iaf. Tur det! Har även kommit fram till att jag måste gå och köpa ny hårinpackning när jag fått pengar. Min var visst helt slut.


Ikväll ska jag väl kanske kolla lite på tv, annars slår jag på någon film. Det känns som att jag kommer somna tidigt ikväll. Får se om jag skriver ett inlägg till senare eller om jag hinner somna.


Dagens låt: Goo Goo Dolls - Let love in

over and out

Av Elin - 12 oktober 2008 20:59

Jag hade kunnat sitta på en buss hem till Sundsvall nu. Jävla skit. Tio i nio upptäckte jag att det gick en buss tjugo i nio. Ångest! Nu måste jag alltså kliva upp klockan halv sex i morgon bitti. För att åka buss härifrån tjugo i sju. Bläää. Jag kommer ha ett par timmar att slå ihjäl i Sundsvall innan skolan börjar. Men det fixar sig nog. Tog dessvärre inte med mig någon bok. Jag önskar att det fanns nånstans man kunde lägga sig och sova på campus. Men men... Jag får sova efter skolan ist. Nu har morsan klippt håret på mig också. Det känns jävligt skönt. Det är fortfarande risigt, men efter en inpackningskur blir det garanterat bättre. Nej, nu ska jag fan gå upp och lägga mig i sängen. Måste få sova nånting inatt.


over and out

Av Elin - 12 oktober 2008 11:01

Jag är skittrött. Kanske för att jag pratade i telefon till kl fyra i morse. Det vart ett par timmar. Men jag tror jag gjorde några goda gärningar igår.


Det kändes väldigt konstigt att vara tillbaka på jobbet igår. Jag kom knappt ihåg nånting när jag skulle ta första kunden. Men efter det så kom allt tillbaka. Det kändes som jag aldrig hade lämnat stället. Ska jobba heldag idag också, sen ska jag hem och morsan ska klippa mitt hår. Och i morgon bitti drar jag hem till Sundsvall. Så himla skönt. Har dock heldag på skolan, men det är så himla intressant och roligt så det gör inget. Och jag får ju äta morsans lasagne till lunch. :D Dagens höjdpunkt! Nä, nu ska jag äta en macka till innan jag måste dra iväg. Hörs sen!


Du är fanimej bäst Markus! :*


Dagens låt: Red jumpsuit apparatus - Guardian Angel

over and out

Av Elin - 11 oktober 2008 09:35

Tröööött... Och måste jobbaaaa... Jag börjar inte jobba förrän om två timmar dock. Men jag ska fixa slingor i morsans hår innan jag går. Gud, jag är inte alls motiverad. Det var så jävla skönt att ligga i sängen, även fast man vart väckt femhundrasjuttioelva gånger under natten av att folk ringer. Klockan 3 på morgonen brukar man sova när man är i Kramfors. Fast inte om man är nån annanstans. :P Nä, nu ska jag gå och fixa morsans hår. Efter jobbet går jag på Gladan och glor på fotboll. Peace!


Dagens låt: Hole - Awful

over and out

Ovido - Quiz & Flashcards