Alla inlägg under september 2008

Av Elin - 8 september 2008 18:49

Idag är det då måndag igen. Lite sugit. Helgen har varit superbra. ;) Idag har jag varit på skolan och skrivit på grupparbetet som vi ska lämna in på torsdag. Det går riktigt bra faktiskt. Vi är nästan klara. Så det känns jävligt skönt.


Ikväll har vi ingen nollning. Det är vilodag. :P I morgon blir det vinbrännboll eftersom att det vart inställt förra veckan. Den här veckan väntar det även  pubrunda med hippietema, Storcaps, Kårkväll och storsittning á la Sagornas värld. :P Alkoholen flödar! :P


Nu väntar en film. Vilken vet jag ej än, har inte bestämt mig än. Har precis ätit middag och är skitmätt och då finns det inget bättre än att lägga sig i soffan och ta det lugnt. :)


Dagens låt: Lars Winnerbäck - Kom änglar

over and out

Av Elin - 6 september 2008 21:15

Ikväll blir det lugn hemmakväll. Orkar inte festa ikväll. Är jävligt sliten efter den här veckan vill jag lova. Snart kommer Krille och plockar upp mig, vi ska åka på Ica. Jag måste handla och jag är lat. :P Förhoppningsvis hittar jag lite Ben and Jerrys ;) Sen kanske vi glor på nån film och sen kanske vi far ner och kollar in folket på bk, vem vet? ;)


Dagens låt: T-pain feat Teddy Verseti - Church

over and out

Av Elin - 6 september 2008 01:37

För er som vill se bilderna på min bilddagbok och inte kommer åt den pga ett lösenord så är lösenordet:


heavendevil


Det är har varit en sjukt rolig kväll! I korta drag sådär :P Jag berättar med sen. Ska fanimej gå och lägga mig i sängen nu och softa. Är så jävla sliten.


Dagens låt: Bumbibjörnarna theme

over and out

Av Elin - 4 september 2008 21:59

Nu har jag äntligen kommit hem. Har varit på Ölympiska spelen här alldeles utanför min dörr :P Det var roligt att se på, men jag var inte med på nån lek. Jag sprang omkring och minglade och drack vin och bärs. Det var roligt iaf. Måste väl sova ganska snart, ska upp och vara på skolan hela dagen i morgon. Först jobba på grupptentan och sen är det biblioteksintroduktion. Så jag är nog inte hemma förrän vid halv 5 eller nåt sånt. Sen är det förfest nånstans i stan innan jag ska på Black and white minisittning på BK.


Jag lägger upp bilder på min bilddagbok, det är lättare så.

http://elintag.bilddagboken.se/

gästlösen är heavendevil


saknar er alla! PUSS

 over and out

Av Elin - 4 september 2008 08:47

Nu har jag precis vaknat och ska börja röra mig mot skolan om en timme ungefär. Vi har en föreläsning kvart över 10. Introduktion till akademiska studier. Sen en snabblunch och sen ska jag träffa Emelie och Kicki för att skriva på grupptentan. Kvart över fem idag ska alla träffas utanför Förrådet för att sedan gå upp till Fagerdal (där jag bor typ) och vara med i Ölympiska spelet.


Under den här kursen så verkar det som att jag är ledig på måndagar. Jävligt sweet. :D Man kan ju vara ganska sliten efter helgerna. Nej, nu blir det en dusch och sen ska jag dra neröver.


Dagens låt: Hinder - Lips of an angel

over and out

Av Elin - 3 september 2008 18:55

Det är fortfarande stökigt och hemskt här, men jag lägger väl upp bilder endå så ni som inte har bilddagboken får se hur jag bor :) (btw, jag har köpt mig en akustisk gitarr idag :D )


Dagens låt: Damien Rice - 9 crimes

over and out

Av Elin - 2 september 2008 22:48

Äntligen har jag fått igång internet i lägan. Vart totalt dumförklarad av människan på supporten när jag ringde i eftermiddags och det vart nå fel på anslutningen. Hade visst köpt fel slags nätverkskabel. Det var surt som fan. Jag hade väldigt tur som fick åka bil till Birsta (!) för att köpa en ny innan vi skulle vara på Kåren klockan 6. Emelie från min klass bror körde oss. Vi fick även skjuts hem. :) Tack så hemskt mycket för det! Så otroligt skönt att jag slapp gå ensam i mörkret och regnet. :) Egentligen skulle det vart Vinbrännboll på Norra berget i eftermiddag, men eftersom att det regnade så vart det lekar på Kåren ist. Det var inte så himla roligt så jag och Emelie åkte ganska tidigt. Vi (ett gäng tjejer i klassen) ska fika eller glo på film eller nånting i morgon efter mässan. Det blir säkert roligt. Måste ju lära känna dem lite mer. :)


Igår så var det då Lära-känna-kväll. Hela min förening, Committ (dvs vi Info PRare, GDK och GD 60) samlades utanför skolan för att bli indelade i mindre grupper. Sen hade vi lite "grupptid" så min grupp gick hem till vår fadder Martin. Då fick vi veta att vi skulle komma på ett spex att framföra inför Generalerna. Lite pinsamt var det, men alla andra gjorde sina grejjer så det gick bra. :) Jag kommer lägga upp bilder så fort jag har lagt in dom på datorn, dvs i morgon bitti. Orkar inte nu, för nu ska jag se OTH och Gossip girl! :D


Dagens låt: 30 seconds to Mars - The kill

over and out

Av Elin - 2 september 2008 10:23

Nu sitter jag i bibblan på skolan och bloggar eftersom att jag inte har nåt internet hemma än. Jag har ont i hela kroppen, och jag är nu inne på andra dagen på skolan. De körde igång stenhårt, har två tentor att lämna in om ca 2 veckor. :S Men men.. Igår hade vi Lära-Känna-Kväll på Kårhuset och det var skitkul! :D Bilder kommer jag lägga upp senare när Andreas, Lena och Emmelie har varit här och hälsat på. Andreas ska få hjälpa mig med internet ;) Nu måste jag fortsätta jobba på grupptentan, men jag skriver mer senare!


Dagens låt: Britney Spears - Piece of me

over and out 

Skapa flashcards