Alla inlägg under september 2008

Av Elin - 17 september 2008 08:47

Nu har jag klivit upp och har även hunnit duscha. Jag är inte ett dugg stressad faktiskt. Måste gå på skolan senast om en timme. En helt stressfri dag. Dessutom har jag bara en föreläsning idag. Det är jävligt soft. Måste hem och städa och diska sen. Kan ju inte ha det såhär om jag ska fara iväg ett par dagar. Eller iväg.. Hem till Kramfors rättare sagt. :P Synd bara att det ska vara sånt sunkväder.


Och herregud vad gott jag har sovit inatt. Det är nästan sjukt hur skönt det var. Så nu är jag utvilad. :) Men nu ska jag se om jag hittar mig nå frukost. Talk to you later!


Btw, "Childhood och Vattenfall vill främja debatten om utsatta barn i världen. Därför ger vi dig möjlighet att kommentera alla inlägg i vår blogg - dessutom skänker Vattenfall 20 kronor för varje inlägg du gör i din egen blogg som länkar till uppdragbarn.se. Pengarna går oavkortat till Childhoods verksamhet. Använd gärna våra bilder på din blogg och tipsa dina vänner om detta."


www.uppdragbarn.se


Dagens låt: U2 - Sunday bloody sunday

over and out

Av Elin - 16 september 2008 22:09

Nu känner jag mig extremt duktig! Jag sitter och läser kurslitteratur. :O Men det är faktiskt jätteintressant. :) Och jag ligger ju lite efter på den fronten, och jag har inget bättre för mig. Jag har smällt i mig en halv kladdkaka själv. Jag sitter ensam hela kvällarna nuförtiden, så för att dämpa ensamheten äter jag för flera personer istället. Och jag har nu märkt att det kanske inte är så bra. :P Min mage mår inte så bra av det.


Förresten! Jag glömde säga att jag har även inhandlat nya hörlurar idag. Eftersom att jag råkade lägga min iPod på golvet härom veckan så klev jag självklart sönder hörlurarna. Så jag travade in på Expert och köpte mig ett par rosa Skullcandy! :D Yey! Fast inte såna där stora som öronmuffar, utan små sånadär saker. Riktigt bra ljud i dom. As usual när det gäller SkullCandy. Nu ska jag iaf fortsätta läsa lite mer om mellanmänsklig kommunikation. :P


over and out

Av Elin - 16 september 2008 17:13

Jag kände mig så himla duktig när jag vaknade i morse och inte var ett dugg stressad. "Jag kan gå i lugn takt idag, jag kommer ändå hinna i tid." Haha pyttsan! Ringde Emelie och frågade vars vi skulle ha föreläsningen på förmiddagen. I G-huset var det visst. Som inte alls ligger mitt i campus som alla andra hus. Det ligger på andra sidan ån och vägen och allting. Helvete! Då vart det bara att springa. :P Men jag hann i tid iaf. Lite smådryg föreläsning faktiskt. Trångt och obekvämt. Men när vi var klara gick och Emelie till stan för lite impulsshopping sådär. :P Jag är ganska bra på sånt. Hittade två väskor på HM som var på rea. Så det vart inte alls dyrt. 147 spänn för båda. :D En liten partyväska och en stooor väska för datorn typ. Sen gick jag i massa butiker med Emelie, Linnea, Emma och Zack, men då var jag duktig och satte mig på en stol och kollade inte nånting. :P det var värsta rean, men jag ska fan inte handla mer nu. :P IKväll blir det till att bänka mig i soffan. Tänkte strax gå och handla och köpa nåt gott att äta medans jag kollar på Idol. :D See yaaah!


Dagens låt: Red jumpsuit apparatus - Your guardian angel

over and out

Av Elin - 15 september 2008 21:27

Idag har jag varit ut en sväng till Birsta och kikat i väntan på Emelie. Jag har kommit på att jag måste sluta köpa svarta kläder. Jag köpte ett svart linne á la Kenza på Monki och en svart klänning på Gina Tricot. Nu blir det fanimej inga mer svarta kläder på ett tag!


Just nu håller jag på att laga mat. För andra gången idag. Kom på att jag måste ha med mig mat på skolan i morgon. Och dessutom har jag tråkigt. Skulle med Emelie och några tjejer till på bio ikväll, men jag råkade somna på soffan. Vi skulle se Patrik 1,5. Jag vill verkligen se den filmen, så man kanske går och ser den någon annan dag. Det blir snart sängen för mig. Jag är skittrött. Har jag tur så kommer jag vakna tidigt så jag hinner gå en runda runt Sidsjön innan jag ska ner på skolan. Det är iaf en kort dag i morgon. Slutar redan klockan tolv. 


På torsdag bär det då av hemöver. Fick höra att storebror Christoffer kommer åka hem till Kramfors redan i morgon och ska stanna veckan ut. Så jag funderar på att kanske stanna i Kramfors redan på lördag. Då ska mamma och Christoffer åka ner på Ikea och jag behöver verkligen också åka dit och handla lite småsaker. Men vi får se hur länge jag stannar. Iaf till fredag eftermiddag. :) Nu ska jag se om det är nåt bra på tv. Är det inte det så lägger jag mig i sängen och slår på en film som jag kan somna till.


Dagens låt: Creed - One last breath

over and out

Av Elin - 14 september 2008 20:40

Grattis på födelsedagen morfar! <3 rip


over and out

Av Elin - 14 september 2008 17:20

I fredags kom Emmelie och Palle hit för lite fest här i stan. :D Det var riktigt roligt! Vi gick lite på stan, käkade och sen åkte vi upp till min lilla läga. Drack lite och gjorde oss i ordning. Strax efter 10 hamnade vi på BK nere i stan och tog några drinkar. De godaste drinkarna jag NÅNSIN har druckit. Lucia kan det där med att blanda drinkar! Synd bara att S inte jobbade. Sen drog vi vidare till Kåren och träffade massa folk där. Hittade åt fylleaset Thompi och då drog vi med han och hans polare Olle till Irish, men där var det så jävla mycket folk att man knappt kom innanför dörrarna. Efter bara några minuter där gick vi tillbaka till Kåren med sällskap av Macke. Drack lite till och sen tog vi en taxi hem till Teaterstigen. På lördagen åkte vi ner till stan så vi hann äta lite innan de skulle ta bussen hem igen.


När de hade satt sig på bussen var det bara för mig att göra detsamma. Åkte hem och tog det lugnt ett tag, sen byta om till min utklädnad för kvällens storsittning och dra vidare ner till Malin på Köpmangatan för en liten förfest. Drog till Kåren strax efter 7. Där fanns alla möjliga olika sagofigurer med mera. Till och med Inga och Greger från Nilecity va där. :P haha!  Jättegod mat och väldigt gott sällskap. Jag hade verkligen jätteroligt och ville inte gå hem. De fick nästan putta ut oss när de stängde. Då gick jag, Louise och Sofie till Max för att käka. Efter vägen vart vi nerkastad med is/snöboll. Jättemoget folk som bor här i Sundsvall... Klockan fyra hade vi tagit oss hem med taxi. Det var riktigt skönt att lägga sig i sängen. Sov till kvart över ett idag, och var ovanligt pigg?! :O Inte ett dugg bakis. Hoppade in i duschen på en gång och gick sedan och handlade lite. Nu sitter jag och väntar på tjejerna. De ska komma upp hit och ta en prommis med mig runt Sidsjön. Behövligt. :) Sen blir det käk och mys i soffan. Jag är ledig från skolan i morgon, så jag ska bara ta det lugnt. :) Bilder har jag lagt upp på bilddagboken som vanligt. Enjoy! :)


Dagens låt: Katy Perry - Hot n Cold

over and out

Av Elin - 11 september 2008 12:31

Nu är jag lite piggare. Har fått i mig lite käk och massor med vatten. Jag trodde jag skulle dö när jag vaknade och kände hur bakis jag var. Men nu har jag iaf kommit igång här. Jag städar, diskar och pluggar om vartannat. Jag fick min kurslitteratur idag, så jag har en del att ta igen. Jag tycker det är så himla roligt att dom skriver med såna fina ord att man inte förstår nåt. NOT. Men det är intressant det jag väl förstår. Nu ska jag äta lite mer och kolla på The hills och sen blir det mer plugg/städning/diskning. Cheers!


over and out

Av Elin - 11 september 2008 10:11

Jag kommer inte ihåg när jag var såhär full senast. Men jag hade skitroligt! Vi var på Svenssons, Daltons, Irish, Olearys och BK. Daltons var det enda stället jag inte drack nå alkohol på. Då var jag alldeles för full. Väntade en halvtimme innan vi gick iväg till Olles och där vart det shotar vill jag lova! De hade bättre priser för oss studenter. Bilder finns på bilddagboken. :)


Dagens låt: Metallica - Enter sandman

over and out

Ovido - Quiz & Flashcards