Alla inlägg under september 2008

Av Elin - 25 september 2008 11:38

Jag har inte klivit upp ur sängen än. Det är så himla skönt att vara ledig. :D Men jag pluggar faktiskt samtidigt som jag ligger här och myser Emmelie! Du behöver inte oroa dig, jag ska med till Umeå. :P


Ja, så vad händer idag? Ingenting! Såklart. Vad annars? Det blir plugg och kanske en sväng ner på stan. Det känns som att jag behöver det. Vill inte sitta instängd i den här lägenheten nå mer. :P Det är ganska deprimerande. Men nu ska jag ta mig upp ur sängen och göra nåt vettigt.


Dagens låt: Saosin - Voices

over and out

Av Elin - 24 september 2008 15:26

Ja idag har jag då varit ledig. Och jag har varit hemma hela dagen. Det enda jag har gjort utanför dörren var att handla mat. Annars har jag stökat på här hemma. Plocka undan, plugga, vika tvätt, diska osv. Om sisodär en timme eller två ska jag börja laga mat. Kokt potatis och hemmagjorda köttbullar. Det ni! Jag längtar efter riktig mat :P Måste nu gå ut med soporna och sen ska jag torka golvet. Sen är min lägenhet helt skinande ren. I morgon ska jag ta en shoppingrunda på stan, (även fast jag var med i Sundsvalls tidning idag och vart utfrågad om hur det är att leva på studentbudget. "Jag måste nog sluta shoppa så mycket" sa jag.) måste köpa mig en badrumsmatta för att täcka det äckligt fula golvet jag har där inne. Får se om jag orkar åka ut till Birsta. Skulle behöva några galjar till och kökshandukar. Sånt är ju superbilligt på Ikea. Men men.. Vi får se. Efter maten ska jag lägga mig i soffan och fortsätta läsa om Kommunikation och omvärldsbevakning. Jag ska visst med till Umeå på fredag. :P Annars blir frugan ledsen i ögat.


Jag vet inte om jag har sagt att jag har fixat min gitarr också! :D Helt fucking unbelieveble. Men om jag har sagt det så tåls det att säga igen. Jag är så himla stolt att jag fixade det helt själv. Jag hade gett upp och skulle lämna in den på Musikbörsen, men jag grejjade det helt själv! :D Jag kanske ska gå in dit och söka jobb och säga att jag kan byta strängarna på akustiska Cortgitarrer. Vilken merit. :P Lika bra merit som att man kan spänna åt handbromsen på en Saab. :P Ajja! Nu har jag inte tid att sitta här längre om jag ska supa skallen av mig i helgen!


Dagens låt: The Sounds - Song with a mission

over and out

Av Elin - 23 september 2008 17:35

Jag har varit duktig och bokat en tvättid tills ikväll. Så det är en massa städning som gäller. Ska göra en riktig storstädning. Det lär väl gå på en timme eller två. :P Tänkte börja städa nu så det är klart tills jag börjar tvätta klockan åtta så kan jag plugga sen medans jag väntar på att starta en ny maskin. Idag har jag varit väldigt effektiv. Eller vi har varit. Var nere på skolan till klockan 10 för att skriva på grupptentan med Emelie, Kicki och Alex. Vi har kommit riktigt långt, så det känns skitbra. Nu är det bara intervjun och analysen kvar, men det kan vi inte göra förräns Kicki är tillbaka från sthlm på fredag. Så i morgon och på torsdag är jag helt ledig, så då ska jag vara duktig och skriva på min individuella tenta. Måste läsa som ett tok i boken och kompediet idag så jag vet vad jag ska diskutera och analysera sen. :P Nu ska jag dra igång Jack's Mannequins nya album och börja städa. Bloggar mer sen om jag kommer ihåg det. :P


BTW, GE MIG!!

http://www.silverpicks.co.uk/products/showprod/30


Dagens låt: Jack's Mannequin - Dark Blue

over and out

Av Elin - 21 september 2008 12:08

Huvudvärk. Illamående. Usch. Men det var fan värt det. Så jävla roligt vi hade igår :D Nu måste jag verkligen duscha. Och gå och handla. Hungrig som ett jävla djur och har inget att äta hemma. Det är ju skitroligt! Sen ska jag plugga hela dagen. Får se om Louise hör av sig och är pepp för en prommis. :)


Dagens låt: Nirvana - Smells like teen spirit

over and out

Av Elin - 20 september 2008 17:11

Ikväll ska det drickas! OOOOOOOJA! Jag hamnar hemma hos Sofie sen för förfest. Sen drar vi ut och gör stan osäker. :D


Dagens låt: Lady Gaga - Just Dance

over and out

Av Elin - 18 september 2008 17:19

Nu sitter jag här. I Hellhole. Eller ja.. Hellhole nr 2. Är hos farsan i Bollsta nu. Har precis käkat och ska väl snart fara hemöver igen för att träffa Lena Andreas och förhoppningsvis sjuklingen och Palle.


Bussresan gick förvånansvärt fort. Fast jag satt och läste i en bok om omvärldsbevakning hela vägen. Jag läst 30 sidor på nästan två timmar. :S Det är fan lite. Men det är iof mycket svåra ord så jag var tvugnen att läsa sakta och koncentrera mig till max. Nu känns det skitkonstigt att vara här. Gick direkt till Punkten för att hälsa på folket där. De blev glada och det är roligt. :) Min lillskit vart också glad att se mig, även fast han vart lite blyg. :P Han som har tagit hål i örat och allt. Så nu är han supercool! Kommer förhoppningsvis få en bild på han innan jag åker hem så ska ni få se hur söt han är. :) I morgon ska jag träffa Daniel en sväng på stan, sen hem och käka och sen ska jag hem till Petra, Lars, Julia och Ronja. Skulle träffa Petra på stan i morgon var det tänkt, men hon åkte på att jobba så jag ska hem till dom i morgon ist. Kanske man ska köpa med sig en vinflaska eller nåt. ;)


Nu ska jag iaf gå och vara lite mer social med pappsen nu när jag väl är här. :P


Over and out

Av Elin - 18 september 2008 09:48

Idag bär det av till Kramfors. Sitter nu nyvaken i min soffa. Jag kommer inte hinna till föreläsningren. Slocknade tidigt igår och vaknade sent idag. Måste hinna diska och städa klart innan jag drar nånstans. Dessutom ville storebror att jag ska handla lite til han på stan också. Åsså måste jag köpa strängar. Puh, vilken stress det kommer bli. Bussen går om tre timmar. Det värsta är att jag vaknade med världens mensvärk, och värktabletten har inte börjat värka än. Vilken jävla skitdag. Jag skriver mer sen när jag är hemma i hellhole.


Dagens låt: Lazee feat Neverstore - Hold on

over and out

Av Elin - 17 september 2008 14:30

Jag skulle ju gå på Musikbörsen och köpa nya strängar till gitarren idag. Men självklart glömde jag det. Får göra det i morgon innan jag ska med bussen till Kramfors. Nu sitter jag i soffan och tar det lugnt. Det är ganska utmattande att städa. :P Och tråkigt! Det är tur att jag har hela dagen och kvällen på mig att bli klar. Jag skriver mer i bloggen sen när jag har tid och ork.


over and out

Ovido - Quiz & Flashcards