Alla inlägg under augusti 2008

Av Elin - 12 augusti 2008 23:41

Gone away are the golden days
Just a page in my diary
So here I am, a utopian citizen
Still convinced there's no such thing as idealism

Memories they're following me like a shadow now
And I'm dreaming
And I've already suffered the fever of disbelief

I've seen your act
And I know all the facts
I'm still in love with who I wish you were
It ain't hard to see
Who you are underneath
I'm still in love with who I wish you were
And I wish you were here

I was true as the sky is blue
I couldn't soon say the same for you
So now I find denial in my eyes
I'm mesmerized by the picture that's in my mind

Tell me when I'll finally see your shallow heart
For what it is
Cause I don't want to keep on believing in illusions


Sometimes I can't explain
And I'm so sorry that I can't
I'll try to concentrate
On your true identity
 Kate Voegele - Wish you were 

ANNONS
Av Elin - 12 augusti 2008 16:49

Idag har jag då varit iväg med Håkan till Kråkslottet i bollsta för fotografering. En gammaldags bild med mig och Trubadur-Johan. Bilden ska eventuellt användas till framtida affisch, men även till utställningar och så vidare.


och FUCK YEAH för skatteåterbäring! :D då vart man några tusenlappar rikare. :D Så jävla sweet. Det kunde inte passa bättre nu heller när jag är på väg att flytta. :D Nu orkar jag inte skriva mer.


Dagens låt: Paramore - Pressure

over and out 

ANNONS
Av Elin - 10 augusti 2008 21:07

Igår var det ju fest, och jag hade skitroligt! :D Perfekt fylla och allt. Fick dock nå psykbryt på min kamera, för minnet tar slut så himla fort. Och IQ befriad som jag är, glömde ju minneskortet till kameran i datorn :P Och kamerasladden är försvunnen, så jag får inte in bilderna på datorn. Det suger.. Men jag hittar säkert åt den där kabeln snart. Mia har mycket roligare och fler bilder än vad jag har endå. ;) Men det var helt klart en asrolig fest med mycket roligt folk. :) Bilder kommer så småningom!


Dagens låt: Paramore - Thats what you get

over and out

Av Elin - 8 augusti 2008 21:45

Har jobbat hela dagen och det var så jävla drygt. Men nu är det äntligen helg! :D jag och morsan har till och med delat på en flaska jordgubbsvin. :P Bra att man kommer vara halft på fyllan när man ska ut och gå med Daniel och Atlas. :P


Men i morgon är det då lördag, och jag ber till gud att ingen kommer ringa in mig till jobbet under helgen. I morgon ska jag spendera hela dagen med tjejerna. Måste gå en sväng på stan för att inhandla alkohol och sånt ;) Vilken tur jag har som fick ett par chipspåsar av brorsan idag, så vi är inte utan chips i morgon tjejer! Sen ska vi käka och göra oss i ordning tillsammans innan det blir fetfest. :) Ska ladda kameran, för den ska vara med HELA kvällen och det ska tas mycket bilder. Måste nog formatera den också. Ska bränna massa skivor också så vi kan parta järnet! Jag är jävligt pepp måste jag säga :D Vi ses i morgon allihopa!


Btw, kolla på den här! Man kunde inte embedda den eller vad det het, men här är länken iaf. Kolla inte på grabbsen, dom är inte direkt vackra, men lyssna! Fy fan jag blir tårögd.


http://www.youtube.com/watch?v=T2NEU6Xf7lM

Dagens låt: Lejonkungen - Hulahula

over and out

Av Elin - 7 augusti 2008 21:22

Nja, jag kan väl inte direkt kalla det ångest, men jag kom och tänka på hur mycket jag kommer sakna folk här. Nyss kom min 6åriga granne Casper över med en flyttkartong som jag fick låna av dom, och jag kommer verkligen sakna han. Hans mamma är övertygad om att han kommer grina när jag flyttar. :/ Jag får se till att hitta på något med han dagen innan jag åker eller nånting så att han känner att jag bara drar utan att säga hejdå. Sen har vi ju mina helt underbara vänner. Emmelie, Lena och Maria först och främst. Vi har haft så himla roligt tillsammans på sistone. Det är sjukt vad jag kommer sakna er. Vi får planera in reunions när både jag och Maria åker hem sen. :) Sen får vi väl försöka åka i mellan och hälsa på varandra så ofta det bara går.


Sen kommer jag ju sakna morsan med, men jag behöver verkligen ett break från henne nu. Jag måste pröva mina vingar. Men asså, det sjukaste nånsin är ju, att jag kommer till och med sakna Tyson. :P Jag och Emmelie var in till han på jobbet en sväng idag. Haha! Han är ju så jävla rolig, man kan ju skratta i timmar åt karln. Jag får se till att gå in och hälsa på han när jag är hemma. :P


Jag kommer verkligen sakna allt folk jag känner här, och alla jag har lärt känna det senaste halvåret. Men jag kommer komma tillbaka, och det mesta kommer förhoppningsvis vara detsamma, förutom att några kanske drar iväg till Norge.


over and out

Av Elin - 7 augusti 2008 20:35

Fy fasen vilken jobbig dag! Jag har gjort typ allting fel idag. Vilken tur att jag fick lämna jobbet 2 ist för 4a idag. Huvva.. Gick med Emmelie på stan en sväng i väntan på Palle Nuh. Gick hem och åt pannkaka, läste lite i Spelet och slocknade. Sen ringde Kari och väckte mig. Har inte snackat med han på flera veckor. De har fått en del spelning inbokade nu. De spelar i Sthlm om två veckor. :) Jag hoppas att jag och Emmelie kan åka upp och hälsa på grabbarna och Tobbe snart.


Iaf så var det ju då Kramm igår igen. Jag vette fan vad som är fel på mig, men de senaste två ggrna har jag varit näst intill nykter. Jag har inte känt mig ett dugg full. Och det är på Grillkvällarna som jag brukar bli som fullast annars. :P Men det var ju skönt att jag slapp vara bakis iaf. :P 


I morgon jobbar jag heldag, sen på lördag är det cruising och avskedsfest för mig och Maria. :D :'( Det är lite blandade känslor. Det är ju skitroligt med fetfest men ledsamt att det är sista natten med gänget liksom.  Sen är det bara en vecka kvar av jobbet. Sen är jag ledig i två hela veckor! :D Fast det lär ju inte bli så mycket ledighet eftersom att jag måste packa och grejja. Åka en sväng på Ikea och shoppa lite. :) Nu ska jag iaf göra nåt vettigt. Tror jag iaf. :P Är ganska jävla sugen på typ godis eller nåt, men palla gå in på Hemköp. Blä!


Dagens låt: Great Rush - Great Rush

over and out 

Av Elin - 4 augusti 2008 21:53

Ja, det gick bra att servera. Förlåt för att det tog så lång tid för mig att skriva det. :P Jag har dock skitont i alla muskler nu haha! Idag har jag  jobbat heldag och jag är helt slut. Ska ta mig en macka nu sen ska jag lägga mig i sängen och förhoppningsvis drömma vidare på föregående natts dröm. ;) hahaha! Jag kan ju säga att jag är ganska besatt av Dregen nu. :P Men men.. Nu är det fan sovdags!


Dagens låt: Backyard Babies - Minus Celsius

over and out 

Av Elin - 1 augusti 2008 23:24

Nu är det fanimej helg. Så jävla skönt. Börjar bli lite nervös inför bröllopet i morgon, men det går säkert bra. Nu sitter jag här, har packat lite mer och till och med tvättat. Den vita skjortan jag ska ha i morgon var visst inte ren, så det vart lite panik där ett tag men nu är det löst. I morgon tänkte jag gå en sväng på stan och ta en fika med Daniel. Men först ska jag sova ut ordentligt! Ska väl gå och hänga upp den där tvätten nu. Sen blir det lite med packning och städning sen sova. :D Återkom i morgon för ett mer intressant inlägg, då jag ska rapportera om hur det gick att servera. :P Missa inte det!


Dagens låt: Lisa Miskovsky - 20th of December Madison Avenue 

over and out 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se