Alla inlägg under augusti 2008

Av Elin - 22 augusti 2008 08:53

Fan vad jag klev upp tidigt. :S Men men.. Idag ska jag då jobba några timmar, sen ska jag försöka ta mig ner till OK för att hämta ut mitt och Lenas löshår som vi beställde i tisdagskväll. Det gick fort som fan. :) Sen vet jag inte vad jag ska hitta på. Borde packa men det är lite tråkigt så jag ligger heller på soffan och glor på tv. ^^ Nu ska jag iaf gå och fixa mig nå frukost och sen ta mig en dusch. See y'all later!


Dagens låt: Carlos Santana feat Chad Kroeger - Into the night

over and out 

ANNONS
Av Elin - 21 augusti 2008 21:01

Nu har jag sett den. Den var skitbra! Jag grät och jag skrattade. Fy fan... :P Vilken film. Jag tänker inte säga för mycket så jag förstör för er som inte har sett den.  Se den!


Jag läste precis Marias blogg och såg bilderna från deras första kväll på Stuk. Jag vart så jävla sugen på att åka ner till Sundsvall nu och börja plugga. Jag vill dit nunununununu!! Det kommer bli så jävla roligt och så jävla skönt att lämna den här stan. Men nu är det ju bara lite drygt en vecka kvar. :D Så det blir intensivt häng med mina polers den här sista veckan. :) Förhoppningsvis hinner vi med en snabb vända upp till Umeå också. Skulle vara så roligt att hälsa på Tobbe och Great Rushfolket. 


Idag har jag inte gjort ett piss typ. Legat på soffan i stort sett hela dagen. Åkte och hälsade på farsan en sväng i eftermiddags gjorde jag också. Jag har även tagit på mig att jobba 2,5 timme i morgon. :S Dumma mig! Men men.. Det kommer gå fort. Sen måste jag hinna in på banken och sätta in lite pengar. ;) På lördag blir det shopping baby!


Dagens låt: Nickelback - Photograph

over and out 

ANNONS
Av Elin - 20 augusti 2008 20:51

Igår kväll vart det en spontan tripp ner till Sundsvall. Thomas hade tråkigt och jag tänkte what the hell, jag är ledig och jag ligger ju bara hemma i soffan ändå. Så jag åkte ner och hälsade på mongot. :P Vi glodde på Juno sen slocknade vi som små barn. Idag vart det en liten shoppingrunda på stan. Handlade lite kläder bara. Vart hyffsat jävla avundsjuk på Thompi som köpte sig en ny Marshallförstärkare med högtalare, nya gitarrkablar och ett pedalbord. Jag vart jävligt sugen att köpa mig en akustisk gitarr också. Om erbjudandet finns kvar när jag har flyttat dit ska jag fanimej köpa en. Stålsträngad, skitfin för 995 kr. Som hittat! :D Åkte iaf hem med 15.05 bussen och kom hem vid fem. Gick och köpte mat till mig och morsan på sylos. Så jävla gott det var med en kebabrulle med beasås. :D Sen drog jag iväg till Lena och sen vidare till Flogsta för Korpenfotobollen. Såg Andreas första match, sen vart det kallt och vi gick till Lena ist. Vi fick gott kvällsfika och allt. ^^ Lenis kan hon. ;)

  

I morgon blir det till att slappa. Kanske hälsa på farsan en sväng. Får se vad som händer. :)


Dagens låt: Bon Jovi - Ill be there for you

over and out 

Av Elin - 18 augusti 2008 09:21

Äntligen har jag fått se den! Snacka om att jag fick dansfeber. Det enda jag har gjort sen jag klev upp är att dansa runt. :P Kanske inte så vacker syn. Just nu laddar jag Step up 2, och den är klar om en halvtimme redan. :D Men ska vara på Punkten och träffa chefen om en timme så jag får inte se den förrän jag kommer hem. Men helvete vad roligt det ser ut att vara asså! Jag vill också dansa igen. Vi får väl se hur det blir med den saken.


I alla fall så vaknade jag av att nåt petade på mig tidigt i morse. Det var min storebror Patrik. Han är på väg ner till Stockholmo igen. Han bad mig kliva upp och hjälpa honom att bära en väska till busstationen. Och självklart gjorde jag det. Vad gör man inte för storebror? Nu är det dags för mig att då och ta en dusch, och sen ska jag bege mig ut i regnet.


Dagens låt:  T-Pain feat Teddy Verseti - Church (återigen)

over and out 

Av Elin - 17 augusti 2008 19:47

Nu är jag fri som en fågel :D Så jävla skönt! :D Nu är jag ledig i två veckor innan jag flyttar. På lördag bär det iväg till birsta för att shoppa en massa med morsan. Ska bli så jävla roligt!


Och Maria, lycka till på onsdag! :D 


Dagens låt: T-Pain feat Teddy Verseti - Church

over and out 

Av Elin - 16 augusti 2008 22:24

Ja, idag har jag jobbat hela dagen. Extremt ovanligt. Men i morgon är det sista dagen! :D Helt jävla sjukt. Tiden har gått så fort. Det kändes som att det var igår man satt och sa "Nu är det bara fyra veckor kvar på jobbet och sex veckor kvar tills man ska flytta". Ja just det. Nu är det en dag kvar på jobbet och två veckor kvar tills jag flyttar.


Jag och Petra har haft riktigt roligt på jobbet idag. Pratat om The Beta House och asgarvat, sen dregglat över alla snygga filmhunkar ;) Apropå snygga filmhunkar, sitter nu och kollar in en video med 30 seconds from Mars med Jared Leto på Youtube nu. ;D Yummie!


Efter jobbet cyklade jag till Lenis och kollade på Heartbreak Kid med henne och Andreas. Det var mycket trevligt. :) Kom hem för en stund sen, och ska väl strax lägga mig och läsa lite innan jag ska sova. Jag är extremt laddad för min sista dag. :D


Dagens låt: 30 seconds to Mars - The kill

over and out 

Av Elin - 14 augusti 2008 22:30

Jag orkar fan inte försöka mer asså. Vi ska vara skitbra kompisar, du kallar mig till och med bästis, men du hör aldrig av dig? Jag kommer inte ihåg senast du ringde mig frivilligt. Jag är besviken och lessen. Jag trodde verkligen vi var typ bästa kompisar. Men vet du vad? Jag skiter i vilket. Jag orkar inte ringa och kolla läget och försöka tvinga ur dig saker längre. Jag orkar bara inte. Och du verkar inte bry dig om mig, så varför ska jag bry mig om dig? Jag tänker inte lägga ner mer tid och energi på dig. Fast du läser ju inte min blogg, och om du skulle göra det skulle du inte ens fatta att det är dig jag snackar om. Jag ger upp!


Jag är så glad att jag har er tjejer!  Ni är bäst och jag vet att ni alltid ställer upp! Till skillnad från vissa andra. Puss på er! <3


Dagens låt:  Atreyu - Blow

over and out 

Av Elin - 14 augusti 2008 17:57

Lycka till i Luleå! Jag vet att du kommer klara det galant. :) Jag saknar dig redan, så jag hoppas att vi ses snart igen. :)

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se