Alla inlägg under juni 2008

Av Elin - 24 juni 2008 19:13

Jag har lite tråkigt nu jag. Det finns inget att göra. Funderar på att gå upp och lägga mig i sängen och läsa lite. Jon ringde för ett tag sen så vi surrade en stund. Det var ett bra tag sen vi pratade med varandra senast så det var jätteroligt att höra ifrån han.

     Om vädret inte vänder snart blir jag väldigt ledsen. Jag vill ju fixa mig en bränna nångång. Fortsätter det regna måste jan fan gå på Stekhuset nån dag innan jag åker på Gatufesten. Jag försökte få vädret att fatta att jag vill ha sol, så jag gick på Anybody och köpte mig sån där Coconut Oil. :P Det finns ju inget tråkigare än en regnig sommar. Regnar det över Gatufesten blir det ju skitjobbigt. Förra året var en katastrof, och då regnade det nästan hela tiden.

     På torsdag efter jobbet ska jag gå och fixa håret hos Carro på Fit it! :D Klippning och färgning står på schemat. Jag kommer lägga upp sen när det är klart. Förresten så beställde jag en ny mobil via Halebop och tänkte ta den på avbetalning. Men för att jag skulle kunna göra det så skulle de göra en kreditkoll på mig, och idag fick jag hem svaret. AVSLAG! Rätt i ansiktet på mig. Fuck you! Men jag antar att jag inte har varit anställd nog länge. Så det blir ingen mobil för mig än på ett tag. Suck...

   Nu har jag lite beslutsångest. Ska jag orka gå bort till Emmelie och sova där inatt, eller ska jag vara kvar hemma och dryga? Det jobbiga är ju att det inte finns nåt att äta i lägenheten. Så då måste jag gå och handla. Och det är extremt jobbigt. Så jag kanske går till lägan nån annan dag. Typ i morgon eller så. Nu ska jag iaf gå och läsa lite.


over and out

Av Elin - 24 juni 2008 10:03

Det här var den konstigaste natten jag varit med om nånsin. Gick upp på rummet vid klockan sju igår kväll. La mig i sängen och läste och sen slocknade jag. Micke ringde och väckte mig vid halv 9, och det var meningen att jag skulle kliva upp då men jag somnade såklart om. Vaknade halv elva, klev upp och åt en macka sen gick jag upp och la mig och läste. Men det tog inte lång tid innan jag somnade. Så jag har i stort sett sovit från halv åtta till halv 10. 14 timmar är inte dåligt. Men jag var så jävla trött igår kväll. Men idag är jag pigg. Ska strax hoppa in i duschen och sen gå och jobba. Det har jag dock ingen motivation alls för att göra, men men.. Pengar blir det ju. Om det inte regnar efter jobbet kanske man tar sig en tur på stan och kollar runt. Men nu måste jag hoppa in i duschen, annars blir jag försenad till jobbet.


Dagens låt: Paramore - Misery Business

over and out 

Av Elin - 22 juni 2008 23:21

Jag sitter just nu och pratar med Elin på msn. Hon har varit i Bryssel som au pair ett år och kommer hem om en månad. Vi började prata om allt galet vi har gjort i våra unga år. :P Hon flyttar till Malmö i augusti för att plugga. Har kommit in på nån folkhögskola där. Hon ska plugga sömnad och typ kläddesign och så. Passar henne perfekt! Fick även höra att hennes syster Liv väntar barn! :D En detalj som hon har glömt att berätta för mig. :P Iaf, jätteroligt att prata med henne igen. Vi ska spendera lite qualitytime tillsammans när hon kommer hem i augusti innan hon flyttar iväg till Malmö. :)


Jag hittade denna sötnos på Youtube. Hon förgyller verkligen ens dag. :)


Over and out

Av Elin - 22 juni 2008 20:32

Kollar runt på olika guror på nätet, är ju så himla sugen på att köpa mig en till. Gibson har ju jääävligt snygga gitarrer, så jag gick in på deras hemsida. Och gissa vad jag hittade? Slash-helvetet har designat gitarrer åt Gibson! :O Skitsnygg Les Paul med Slash signatur på huvudet på gitarren och på hardcaset. Gaaaaaaaah. Dom kostar ju bara mellan typ 5000 och 3500 dollar. Det är ju ingenting för en tjej som jag. NOT. Men men.. :'(


over and out 

Av Elin - 22 juni 2008 20:12

Jävulskt drygt. Jag börjar jobba klockan 8 i morgon. Så tidigt brukar jag aldrig kliva upp annars. Börjar normalt klockan 11 och nu när jag varit ledig i tre dagar så har jag varit vaken till typ två på morgonen och sovit hela dagen. Det känns som att jag kommer vara vaken lika länge ikväll, kliva upp jättetidigt och jobba, och sen hem halv två och sova ännu mer. Det var nåt speciellt jag skulle köpa i morgon, men kommer fan inte ihåg vad.

   I morgon börjar fettot jobba också. :P Hon ska ha creds hon. Torka bajs och sånt. Jag skulle bli deprimerad och få ångest över att jobba på ett demensboende. Vissa kommer knappt ens ihåg vilka de själva är. Usch vad hemskt!


Förresten, FAN vad Blondinbella är ÖVERALLT nuförtiden. Jag blir smått avis för att hon tjänar storkovan på att skriva om sitt liv varje dag. Jag skriver om mitt liv varje dag, men det är tydligen inte nog glamouröst för att olika företag skulle vilja annonsera här. I dagens Aftonbladet är det ett uppslag om "Blogg-boomen". De listar bloggarna du "måste" läsa. Och Blondinbella ligger etta på listan om snyggaste modebloggarna. Men vem fan är Kissie som ligger på sjätte plats?! Herregud! Hon är så... Omogen och töntig. Leker cepestörd och tycker det är jätteroligt. Hela Sverige skrattar Kissie. Ha ha ha ha. Och att kasta glasflaskor på gatan för att väcka grannarna klockan fem på morgonen. Jag kanske ska leta reda på din adress och göra så mot dig när jag är nere i Stockholm i augusti så ska du få se hur himla  roligt dina grannar tycker det är. Väx upp för fan innan jag får ångest över Sveriges ungdomars sociala utveckling.


Nej, jag är inte alls bitter.Jag känner bara att det får vara nog nu. Hon är bara patetisk. Blondinbella gör ju ändå nåt för människor. Eller försöker iaf. Sverige består ju faktiskt inte bara av moderater. Nej, nu ska jag slutar skriva för tillfället, vill inte att inlägget ska bli alldeles för långt så ni inte orkar läsa. Men ni har varit duktiga som har tagit er såhär långt. Congrats till er! Jag skriver mer sen när jag har hittat nåt annat att vara irriterad på.


Dagens låt: Kelly Osbourne - Shut up

over and out 

Av Elin - 21 juni 2008 20:20

Helvete vad Joan Jett äger!


Och du får ursäkta mig älskling, men hennes cover på Real Wild Child är bättre än Iggys original. :P puss på dig! 

Av Elin - 21 juni 2008 19:13

Jag sitter nu och lyssnar på massa musik. Just nu The Killers - When you were young. Hur skulle världen vara utan musik? Vem skulle jag vara utan musik? Jag tror inte jag vill veta faktiskt. Jag är helt såld. På nästan allt som har med musik att göra. Det är som en helt annan värld för mig. Jag hade verkligen inte varit nånting utan musiken. Den har, tro det eller ej, gett mig bättre självförtroende.


Jag läser ju som sagt Slash biografi för tillfället, och den rör mig ända in i själen. Det är nästan så jag känner alla dom känslorna han beskriver i boken. Han beskriver alla sina känslor så väl. Hur förklarar hur alla Guns N Roseslåtarna kom till och hur det kändes att vara hög. Hans liv är en helt otrolig historia. Det är så mycket jag är helt förbluffad över som jag inte kan förklara. Jag säger bara en sak. Läs den! När du har läst den känns det nästan som att du känner Saul Hudson aka Slash. Det är en obeskrivlig känsla.


Btw, Emmelie! Jag har hittat en till bild jag vill att du ska måla som tavla till mig! Bilden på Angus Young längst ner. Tack babe! :*


"I've always had to do things my way; I play guitar my way; I've taken myself to the edges of life my way; I've gotten clean my way; and I'm still here. Whether or not I deserve to be is another story." - Slash


Dagens låt: Guns N Roses - You could be mine

Over and out

Av Elin - 20 juni 2008 23:12

Nu har han svarat. Han hade däckat. Men jag vet iaf att han lever, tack gode gud!


over and out 

Ovido - Quiz & Flashcards