Alla inlägg under maj 2008

Av Elin - 17 maj 2008 22:16

Nu sitter jag hos Emmelie med Micke, Ace och Jocke och glor på hockey. Fast jag kollar inte på hockeyn. :P Jag gluttar på One tree hill ist. ^^ 2-0 till Finland just nu. Sverige suger. Har iaf druckit två tequila. Ace har bestämt att vi ska dra varsin tequila så fort Finland gör mål. Jag hoppas verkligen inte att det blir några fler mål för Finland. Annars får Emmelie det jobbigt med mig på jobbet i morgon. :P Annars har dagen varit lite halvjobbig sådär. Det var ganska mycket folk på jobbet. Fast det var jävligt roligt när det kom in ett gäng karlar i kamoflaugekläder. Svensexa. :P Dom var riktigt jävla sköna och onyktra. Men Emmelie fick nå psykbryt tror jag. :P


I morgon blir det ännu mer jobb. Hoppas det blir hyffsat lugnt i morgon ändå. Orkar inte med en jävla massa folk. Det var kaos mestadels idag, så jag hoppas att det inte blir likadant i morgon. Ska egentligen vara ledig på måndag, men då har Emmelie tenta så då bytte jag med henne.


Nu ska jag återgå till OTH. See yaaah!


Dagens låt: Ben Lee - Ripe

over and out 

Av Elin - 16 maj 2008 10:10

Jag hade ingen tid igårkväll för att skriva vad jag gjorde under dagen. Det var ett rent helvete på jobbet. Jag var hyffsat trött när vi gick därifrån. Och eftersom att André fyllde 20 igår, Grattis André! :D, så åkte vi hem till Annica och Hans och firade han och käkade lite tårta och spelade guitar hero. ^^ När jag kom hem la jag mig på soffan och glodde lite på tv med Micke. Slocknade tidigt. Nu är jag då riktigt vaken och ska precis börja göra mig i ordning för att traska iväg på jobbet för att jobba 2,5 timme :P Jag skriver mer sen när det finns nåt mer intressant att skriva om.


Dagens låt: Lars Winnerbäck feat Miss Li - Om du lämnade mig nu

over and out 

Av Elin - 15 maj 2008 09:24

Micke har gått till skolan och jag sitter, ashungrig. Ska nog käka några mackor nu och sen göra mig i ordning för att gå och jobba. Och jag är inte ett dugg röksugen! :D Så jävla skönt. Nu kommer jag bli beroende av tuggummi ist :P


Dagens låt: Bettyfords - The Great Escape

over and out 

Av Elin - 14 maj 2008 19:54

Nu har jag äntligen fått mina efterlängtade pannkakor! :D Gick på hemköp och stor shoppade. Köpte frukt, Cosmopolitan och en flaska lönnsirap, allt för nästan 200 spänn :P Sirapen kostar 54 spänn för en liten flaska och en låda jordgubbar för 32 spänn. :P Men gott så in i helvete var det! Jag är ganska duktig på att laga mat endå :P Nu tänkte jag väl gå å lägga mig i sängen och glo på nån film eller läsa mer i Aldrig fucka upp. Riktigt jävla bra bok det där. Jens Lapidus gör det igen! Jag vill läsa ut den ikväll så att jag kan börja läsa Slash biografi i morgon.

   Igår fick jag lite av kläderna jag beställde från H&M. Ett par hotpants, en sjal och en kortärmat skjorta. Får dock dom vita shortsen och det coola linnet i slutet på juli. :( Sååå jävla lång tid det tar.  


Och förresten! Jag har slutat röka! :D Har inte rökt på över 24 timmar. Vi får se hur länge jag klarar av det den här gången :P Har iaf tuggat tuggummi som ett jävla tok idag. Jag hoppas att jag klarar det.


over and out 

Av Elin - 14 maj 2008 18:11

Ja, nu är jag ensam hemma. Believe it or not. Micke har dragit iväg för att kolla på hockeyn med grabbarna och morsan är och tränar. Funderar allvarligt på att gå på hemköp och handla lite så jag kan unna mig en riktig brakmiddag :D Om jag orkar dvs. :P Det är ju så jävla kallt! Gaaaaah. Annars har det varit en okej dag. Hyffsat lugnt på jobbet. Men fick lite spunk för det här med Emmelies ledighet i sommar, men det kommer lösa sig. :) I morgon fyller Dede 20 bast också. Jag och Emmelie ska dra dit och gratta han efter jobbet hade vi tänkt. :) Det blir roligt! Bara vi kommer på nån bra present att ge han.


Gaaaaaah. Jag måste fan gå på hemköp. Måste göra amerikanska pannkakor. Måste gå nuu.....


Dagens låt: Imogen Heap - Hallelujah

over and out 

Av Elin - 13 maj 2008 10:13

Nu har jag vaknat till liv. Sitter och käkar frukost och laddar ner nya One Tree Hill innan jag ska dra och jobba. Så jävla skönt att jag bara jobbar till 4 idag också. Jag och Micke ska åka till farsan och hälsa på idag. Och den 29e ska jag tatuera mig igen! :D:D:D:D:D:D Så jävla sweet! Nu ska jag läsa lite mer i Aldrig fucka upp innan jag ska jobba.


Dagens låt: Linda Bengtzing - Hur svårt kan det va?

over and out

Av Elin - 11 maj 2008 16:13

Fan vad roligt det var. :D Fick träffa grabbarna igen, har saknat dom massor! Emmelie och Lena röjde faaaaan framför scenen samtidigt som Lena spanade in massa Turtles och grabbar med hängslen. ;) Vi hade iaf väldigt roligt. Jag hoppas att vi ses snart igen!


Dagens låt: Jimmy Eat World - The middle

over and out


Av Elin - 10 maj 2008 10:11

Idag händer det äntligen! Examensfesten på Sandö som jag har väntat på så länge. Ska träffa grabbarna i eftermiddag och repa lite. :) Ska bli så roligt att träffa dom igen! Jag har precis klivit  upp och sitter och äter macka. Tänkte dra på mig bikinin och sätta mig ute en stund innan jag drar iväg på jobbet. Jag kommer ta massa bilder ikväll, så ni får se hur fruktansvärt jävla roligt vi hade! :D


Dagens låt: OneRepublic - Stop and stare

over and out 

Skapa flashcards